2777
2789

من در آستانه ی طلاق گرفتن هستم حالم خیلییی بده یه دختر چهار ساله دارم میترسم بیان ازم بگیرنش . میشه بگید زندگی بعد طلاق چطور میگذره از لحاظ روحی مالی و...؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

همه چی اولش سخته ،کم کم عادت میکنی،خودتو مشغول کن کار پیدا کن،بیکار باشی زیاد فکر میکنی و غصه میخوری،الان از هر پنج تا ازدواج دوتاش طلاقه اصلا توی این قضیه تنها نیستی ،پیش روانشناس برو مرتب ،و اینکه تا یک سال با هیچ مردی آشنا نشو زنا در این مواقع آسیب پذیرن و مرد سواستفاده چی زیاد

همه چی اولش سخته ،کم کم عادت میکنی،خودتو مشغول کن کار پیدا کن،بیکار باشی زیاد فکر میکنی و غصه میخوری ...

مرسی عزیز دلممم

شب و روزم شده گریه،خونه ی پدر مادر زندگی کردن خیلی سخته نمی‌دونم چیکار کنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیز دلممم شب و روزم شده گریه،خونه ی پدر مادر زندگی کردن خیلی سخته نمی‌دونم چیکار کنم

دقیقا خیلی سخته.مجردی سخاه دیگ طلاق بگیره ادم ب یک چشم مزاحم نگاش میکنن.خودت چیزی نداری ک بتونی اجاره کنی

مرسی عزیز دلممم شب و روزم شده گریه،خونه ی پدر مادر زندگی کردن خیلی سخته نمی‌دونم چیکار کنم

میدونم  دختر بعد ازدواج جایگاهش تغییر میکنه،مفید باش تو خونه ،نظافت و آشپزی ،برو سر کار پول درآر کمک خرجشون باش ،ولی مواظب باش هر کاری نری ،الان یکم چشا روته واست حرف و حدیث در نیارن

دقیقا خیلی سخته.مجردی سخاه دیگ طلاق بگیره ادم ب یک چشم مزاحم نگاش میکنن.خودت چیزی نداری ک بتونی اجار ...

مامان و بابام نمیذارن برم میگن حرف درمیارن

خدایاااا چقد سخت بوده

میدونم  دختر بعد ازدواج جایگاهش تغییر میکنه،مفید باش تو خونه ،نظافت و آشپزی ،برو سر کار پول درآ ...

من فکر میکردم خیلی آسونه

خیلی فکر میکردم به جدایی ولی الان میبینم چقد از لحاظ مالی و روحی ضربه خوردم

مامان و بابام نمیذارن برم میگن حرف درمیارن خدایاااا چقد سخت بوده

در بیارن .از الان زیاد خودتو دست کسی نده فردا تو زندگی شخصی و تربیت بچتم دخالت میکنن از رو دلسوزی

بزن ب حال بدی.بگو نمیخام نمیتونم .ولی جدی ی کاری چیزی پیدا کن

من فکر میکردم خیلی آسونه خیلی فکر میکردم به جدایی ولی الان میبینم چقد از لحاظ مالی و روحی ضربه خورد ...

عزیزم روحی ت زمان میخاد تا خوب بشی

رو خودت کار کن.تو مخای مادرم باشی

از اول هر کاری کردی کردی.ی جور رفتار نکن ک ضعیفی و میدون ب بقیه بدی .

در بیارن .از الان زیاد خودتو دست کسی نده فردا تو زندگی شخصی و تربیت بچتم دخالت میکنن از رو دلسوزی ب ...

مرسی عزیز دلم شهر ما کوچیکه میگن رفته یه خونه گرفته فلان مار کنه و...

مرسی از روحیه دادنت دورت بگردم 

عزیزم روحی ت زمان میخاد تا خوب بشی رو خودت کار کن.تو مخای مادرم باشی از اول هر کاری کردی کردی.ی جو ...

مرررسی عزیزم سعی خودمو میکنم که قوی باشم