2777
2789
عنوان

چرا مردم شهرهای مختلف اینقدر با هم دشمن هستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 60 پست
ایران هر چی باشه از افغانستان بهتره(: برا اینکه از یه کشور دفاع کنی کشور خودتو زیر پات له نکن😊

از هیچ کشوری دفاع نمیکنم مطمئن باش کشور ترکیه از ایران خیلی جلوعه تاریخ و گذشته رو ول کنیم کنار و واقع بینانه نگاه کنی تو شرایط حال حاظر ایرانی ها هم تو کشور ترکیه همون حکم افغانی ها تو ایران رو دارن ولی اونا هیچگونه برخوردی که ما با افغانی ها رو داریم رو با ما ندارن تو متوجه منظور من نمیشی 

خب عزیزم مرسی که دلیلشو گفتی واقعا نمیدونستم ❤️ همه جا ادم خوب و بد داره چی میشه گفت

خواهش میکنم 

راستش من یه وقت میدیدم سالها پیش از افغان‌ها حمایت میشه تو فضاهای مجازی ، تعجب میکردم، چون مشهدیا اصلا نگاه خوبی ندارن و‌حق دارن،…اما الان تعجب میکنم چی شده که همه مملکت علیه افغان‌ها شدن؟

اتفاقی افتاده ما خبر نداریم!!!!!!

نمی‌دونم 

انشالله اونا هم برگردن برن کشور خودشونو اباد کنن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هیچ کشوری دفاع نمیکنم مطمئن باش کشور ترکیه از ایران خیلی جلوعه تاریخ و گذشته رو ول کنیم کنار و وا ...

کدوم ایرانی ای کار های کثیف افغانستانی ها رو جرئت کرده تو کشور بیگانه انجام بده😏

ببین اصلا بحث بین دو کشور ایران و افغانستانه و من با ترکیه کاری ندارم دنبال حاشیه نرو اگر این دفاع نبود پس چی بود؟

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

کدوم ایرانی ای کار های کثیف افغانستانی ها رو جرئت کرده تو کشور بیگانه انجام بده😏 ببین اصلا بحث بین ...

من نه افغانی هستم نه ترکیه ای بحث رو اینجا تموم میکنم 

هیچگونه اطلاعی از کارهایی که افغانی ها تو کشور ما انجام دادن اطلاعی نداشتم که پرسیدم دوستان هم جواب دادن 

ولی اینستا یه دختر یا پسر افغانی پست میزاره 

زیرش پر از توهین و خشم و... است دلم میگیره براشون ناراحت میشم فقط همین 

یاد بگیریم همه انسان ها مثل هم نیستن 

هیچ کس بخاطر اینکه یا اینور مرز بدنیا بیاد یا اونور نباید اینقدر بیرحمانه قضاوت شه 

خدا هیشکیو زیر بار منت بعضیا نزاره قلب هایی که میشکنیم شاید دلیل بدبختی هایه الانمونه که تو کشورمون یه قطره باران هم نمیباره تو اوج زمستون

موافقم منم اینهمه هیت وحشتناک نسبت به مردم افغانستان رو مثلا هیچ وقت درک نمیکنم مثلا چیکار کردن که ا ...

افغانی هایی که غیر قانونی اومدن خیلی کار ها کردن مخصوصا توی شهر ما که خیلی افغان زیاد هست 

من نه افغانی هستم نه ترکیه ای بحث رو اینجا تموم میکنم  هیچگونه اطلاعی از کارهایی که افغانی ها ...

به نظر شما وقتی ما به هموطن و گاها همشهری و همسایه رحم میکنیم به کشورهای دیگه میتونیم احترام بذاریم؟؟

جالبه همه با اصفهانیای بیچاره بدند اصفهانم ول نمی کنن جنوبی و بختیاری متنفرند از اصفهانیا نصف اصف ...

اینجا چهارمحالی ها و خوزستانی ها سالها هست کنار مردم اصفهان زندگی میکنن ولی بعضی تاکید بعضیشون همچنان با اصفهانی ها مثل دشمن رفتار میکنن

مثلا دیدین توی مراسمی هزار نفر باشن دو نفر دعواشون میشه داد میزنن و ده نفر میرن جداشون میکنن ؟

اما نمبینین ۹۸۸ نفر نشستن سر جاشون و سرشون به کار خودشونه

ده نفر هم دارن جدا میکنن

فقط دو نفرن که عربده میکشن و مراسم طرف رو خراب میکنن

یعنی از نظر اماری فقط دو در هزار میشه

و در امار نسبت دو در هزار اصلا حساب نمیشه و صفر محسوب میکنن

کسایی که از ادمها بد میگن همون بی شعورهایی هستن که مجلس گرم کن هستن و با صدای بلند تربیت خونوادگیشون رو جار میزنن

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
مثلا دیدین توی مراسمی هزار نفر باشن دو نفر دعواشون میشه داد میزنن و ده نفر میرن جداشون میکنن ؟ اما ...

دقیقا همینطوره، اینکه همه را به یک چشم ببینیم نشون دهنده کوته فکری هستش، توی یک خانواده هم بچه ها تربیت مشابه ندارن و نمیشه بی ادبی یکی را به کل نسبت داد، چه برسه تو یک شهر!!

دقیقا همینطوره، اینکه همه را به یک چشم ببینیم نشون دهنده کوته فکری هستش، توی یک خانواده هم بچه ها تر ...

| مشاهده متن کامل بحث +314 بازدید| 53 پست

چرا بعضی ها اینقدر با هم دشمن هستن ؟

نمیفهمم این همه نفرت از کجا اومده؟

هممون انسان هستیم

چرا به خاطر رفتار چند نفر مردم یه شهرو کلا زیر سوال میبرن؟

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 53 پست چرا بعضی ها اینقدر با هم دشمن هستن ؟ نمیفهم ...

خط اولش نوشته بودم میشه این شکل اصلاحش کرد ولی حذف شده

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 53 پست چرا بعضی ها اینقدر با هم دشمن هستن ؟ نمیفهم ...

مهم اینه که نگاه انسانی ندارن، حسادت و دشمنی توی اکثر مردم نهادینه شده، من تا چندسال پیش اصلا اهمیتی برام نداشت کسی که باهاش ارتباط دوستی، همکاری و.. دارم اهل کجاس، به مرور فهمیدم بقیه اینطور نیستن و فقط از روی محل سکونت تو رو قضاوت میکنن، درک نمیکنم وقتی میگیم هوای اصفهان آلوده هست کسایی که از شهرهای دیگه اومدن و سالهاس همینجا کنار خودمون زندگی میکنن میگن حقتونه این همه بودجه گرفتید صنایع گسترش دادید حالا آلودگی هم تحمل کنید!!مگه مردم اصفهان چقدر از درآمد این صنایع استفاده میکنن؟؟یا سهامدار این صنایع هستیم!؟مگه خواسته ما بوده ذوب آهن و سیمان و...چسبیده به شهرمون باشه؟؟میگیم آب نداریم فرونشست داریم میگن آب مال ماست و...

مهم اینه که نگاه انسانی ندارن، حسادت و دشمنی توی اکثر مردم نهادینه شده، من تا چندسال پیش اصلا اهمیتی ...

میدونین خصوصیت پازل چیه ؟

هر قطعه در چهار طرفش زایده داره که از چهار طرف قفل میشه در سایر قطعات

طوری که جدا نمیشن و هر کسی نمیتونه بفهمه که جدا بودن و چفت شدن

اغلب یک صفحه میبینن

شما هم خودت ناخواسته و غیر عمد شدی یکی از قطعات همون پازل که دغدغه فسادش رو داشتی و داری

خیلی راحت میگی اکثر مردم ؟!؟!؟!

تهمت بزرگیه

میدونین خصوصیت پازل چیه ؟ هر قطعه در چهار طرفش زایده داره که از چهار طرف قفل میشه در سایر قطعات طو ...

شاید حق با شما باشه ولی متاسفانه خیلی زیاد دارم این رفتارها رو میبینم، حداقل اطراف خودم... ولی در هرحال اون نفرتی که اونها دارن اصلا ندارم و درکش نمیکنم فقط از دیدن قضاوتهاشون غمگین و متعجب میشم

شاید حق با شما باشه ولی متاسفانه خیلی زیاد دارم این رفتارها رو میبینم، حداقل اطراف خودم... ولی در هر ...

مراقب اطرافیانتون باشین

مسموم هستن

تا جایی که میتونین فاصله بگیرین

معنی فاصله الزاما مهاجرت یا نقل مکان نیست