2777
2789
عنوان

چرا مردم شهرهای مختلف اینقدر با هم دشمن هستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 60 پست

من اصفهانی هستم، اون تاپیک خیلی ناراحتم کرد، اگرچه در مورد هر شهری بود بازم ناراحت میشدم، من از همه شهر دوست دارم و میدونم واقعا آدم خوب و بد همه جا هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بحث راجب افغانستان نیستا! من واقعاً بدم میاد توی کشورمون با این همه جمعیت باشن

نصف ترکیه پر از ایرانیه من یبار از مردم کشور ترکیه تو هیچجایی نشنیدم بگن وای ایرانی ها گم شن برن کشور خودشون و...

بحث حالا راجب هرچیه نمیدونم منم نظرمو راجب به موضوع تایپک گذاشتم❤️

نصف ترکیه پر از ایرانیه من یبار از مردم کشور ترکیه تو هیچجایی نشنیدم بگن وای ایرانی ها گم شن برن کشو ...

چه ربطی داره ایرانی ها هر جا برن سود دارن برا اون مملکت ولی اینا جز ضرر چیزی به ایران نمیرسونن

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

خب منم تابستون رفته بودم اردبیل به ترکی آدرس میدادن خوبه بگم چرا 

عزیزم بعضیاشون میفهمن فارسی رو ولی نمیتونن حرف بزنن 

یا لحجه فارسی زبونشون نمیچرخه بعدم لحجه شونو مسخره میکنن و.. 

منم الان اون تاپیک اصفهانیا رو دیدم جالبه خیلیا هم لایک کرده بودن

جالبه همه با اصفهانیای بیچاره بدند

اصفهانم ول نمی کنن

جنوبی و بختیاری متنفرند از اصفهانیا

نصف اصفهانم گرفتن!

واقعا من در مورد افغان ها هم ناراحت میشم این حجم نفرت میبینم، درسته جرم و جنایت توسطشون زیاد شده جدی ...

جمعیتشون تو ایران خیلی زیاد شده متوجهی؟بیشتریاشونم غیر قانونی اومدن راحت جرم میکن

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

من تبریزی ام واقعا دلیلش چیه نمیدونم

ببین افغانیها که خب از وضعیت کشورشون مشخصه و حتما تا حدی تو تلویزیون و اخبار دیدین، سطح اقتصاد ، فرهنگ و سوادشان خیلی پایینه،همون تفکرات طالبانی تا حدی

بعد اینا از طرف مرز زیاد و بدون هیچ مدرک شناسایی یا گزینشی میومدن ایران پناهنده میشدن و بیشتر هم ساکن مشهد میشدن از شاید ۴۰ سال پیش.

بیشتر بعنوان کارگر های ارزان قیمت کار میکردن ، ولی متاسفانه زیاد مرتکب، دزدی، قتل و تجاوزات ناموسی میشدن و راحت گیر نمیفتادن ، البته آدم‌های خوب هم داشتن 

و یک دوره سالها پیش مردم حتی جرات نداشتن به باغاتشون و تفریحگاه‌ها خارج شهر برن، باعث ناامنی بدی شدن تو مشهد و اطرافش

چه ربطی داره ایرانی ها هر جا برن سود دارن برا اون مملکت ولی اینا جز ضرر چیزی به ایران نمیرسونن

😂😂😂😂چه سودی واقعا من همیشه اخبار های ترکی رو نگا میکنم چندبار دیدم که ایرانی ها کلی خلاف کردن اونجا به مردمشون آسیب رسوندن و.... من تعصبی نیستم اصلا ولی بعضی وقتا حس میکنم خیلی از هموطن هامون خیلی بیرحم و خودبرتر بینی دارن

ببین افغانیها که خب از وضعیت کشورشون مشخصه و حتما تا حدی تو تلویزیون و اخبار دیدین، سطح اقتصاد ، فره ...

خب عزیزم مرسی که دلیلشو گفتی واقعا نمیدونستم ❤️

همه جا ادم خوب و بد داره چی میشه گفت

جمعیتشون تو ایران خیلی زیاد شده متوجهی؟بیشتریاشونم غیر قانونی اومدن راحت جرم میکن

متوجهم، با ورود غیرقانونی مخالفم، تبعاتشم میدونم ولی این نفرت و دشمنی باید با مسئولان بی وجدان خودمون بشه نه مهاجرا

😂😂😂😂چه سودی واقعا من همیشه اخبار های ترکی رو نگا میکنم چندبار دیدم که ایرانی ها کلی خلاف کردن او ...

ایران هر چی باشه از افغانستان بهتره(:

برا اینکه از یه کشور دفاع کنی کشور خودتو زیر پات له نکن😊

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️