2777
2789
عنوان

یه لحظه میشه راهنمایی کنید

89 بازدید | 14 پست

سلام دوستان . من ۱۸ سالمه و تا حالا رل نداشتم و با کسی حرف نزدم .

حالا یه پسری تو اینستا میگه بیا یکم حرف بزنیم . جوابشو بدم یا نه ؟مشکلی پیش نمیاد ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این کارو نکن با خودت تو دختری و وابسته میشی ولی اون انگیزه‌ش فقط خوشگذرونیه، ولت میکنه و میره سراغ یکی جدیدترشیا نه همزمان با چندین نفر عشق بازی میکنه

یه قانونی تو فیزیک هست به نام قانون قلب پسرا ...

میگه:

اگه می خوای بیای تو قلبم در بازه…..

اگه میخوای بری هم در بازه…..

فقط جلوی در واینسا جلو رفت و آمد و میگیری!!!

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

جواب نده بنظرم 

ترانه هستم یک دانشجو معلم ساده ، در مورد زبان آلمانی سوال داشتید میتونم کمکتون کنم:)                                                                                                                            جانم فدای رهبرم ، جانم فدای ایرانم  🇮🇷

یه کانالی هست برای شناخت همچین پسرا و مردهایی توی ایتا و روبیکا اینم ادرس ادمینشه

🚨میدونی رفیق

یک سری مطالب خیلی مهم هست که کمتر جایی گفته شده..مطالبی که هردختری واقعااا لازمه بدونه و میتونه زندگیشو کلا عوض کنه

برای فهمیدن حقایقی که تاحالا هیچکسی هیچ جایی بهت نگفته اینجا پیام بده..

باور کن دیدن این پیام اتفاقی نیست

ایدی در ایتا👇

@shahid_anili

ایدی در روبیکا👇

@laniakeaa

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
خطرناک نیست ؟ کسی نمی فهمه ؟ نمی تونه کاری بکنه بر علیهم ؟    

اگر مدرک دستش باقی بذاری معلومه که میتونه

منظورم اینه که مزاحمم بشه بعدن

شمارت مخفی باشه نه شماره بده نه آیدی 

اسمت هم اسم فیک و عکسم نمیدی 

اطلاعات هم اصلا نمیدی 

چتت مخفی باشه یوقت کسی نگاه نکنه به پسره هم رو نمیدی آگ داشت زیاده روی می‌کرد کات میکنی فقط در حد یه چت رل هم تا آشنا نشدی نمیزنی