2777
2789
عنوان

طلاق

178 بازدید | 33 پست

سلام من ۱۰ ساله دارم در شهر غریب زندگی میکنم سنم کم بود ازدواج کردم ۱۹ سالم بود و الان واقعا پشیمونم 

همسرم در طی این ده سال ۱ بار عضو سایت صیغه یابی شده بود که کارمون داست به طلاق هم می‌کشید اون زمان بچم ۱ سالش بود گفت فقط از سر کنجکاوی عضو شدم و ..‌‌.

یه بارم شماره کارت یه دختر پول واریز کرده بود که اون برای ۵سال پیشه اونم خیلی دعوای جدی داشتیم مشاور و ...رفتیم گفت کاری نکرده فقط گولش زده 

خلاصه این سوابق این آقا 

الان دیگه خسته شدم بهش اعتماد ندارم هیچ ، تایم خیلی زیادی هم سرکاره و وقت برای من و بچم نمیذاره حتی جمعه ها هم میره سرکار باباش به اون کمک میکنه 

میگم دیگه از غربت خستم همش تو خونه تنهام البته خودمم سرکار میرم 

اما خب کاملا غم غربت دارم 

میخوام جدا بشم بخاطر خودم اما نگران بچمم هستم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با طلاق فقط زندگی بچت خراب میکنی دیگه هیچی تغییر نمیکنه خودته قوی کن که به محبت و توجه اون هیچ نیازی نداشته باشی با حقوقت با بچت وقت بگذرون برو سینما پارک چندتا دوست پیدا کن 

اللهم عجل الولیک الفرج ❤

خانوادم میگن ما بیشتر میاییم که تنها نباشی دو هفته ۱ بار میان 

اما میدونید حس میکنم من ۱۰۰۰۰ برابر بیشتر از همسرم تو این زندگی تلاش کردم و کوتاه اومدم خستم از دستش 

از سال اول دانشگاه کار کردم که از لحاظ مالی کمک کنم تو زندگی و ....

با طلاق فقط زندگی بچت خراب میکنی دیگه هیچی تغییر نمیکنه خودته قوی کن که به محبت و توجه اون هیچ نیازی ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

آره باید روی قوی بودن خودم بیشتر کار کنم

اذکار قرانی برا بیشتر شدن محبتتون بخون ذکر یا ودود انشالله درست میشه خواهش میکنم دیگه به طلاق فکر هم نکن بخاطر بی توجهی دنیا خیلی بد شده عزیزم هیچکس یار کسی نیست زن و شوهرا همه همینطورن سرد و بی احساس خیلی بی احساس ۹

اللهم عجل الولیک الفرج ❤

منم دارم شهر غریب زندگی میکنم شوهره من ۷صبح میره تا بیاد ۸شبه منو پسره ۳سالم خونه تنهاییم، این تصمیمی بود که از اول گرفتیم و ی بچه هم آوردیم پس باید پای تصمیممون وایسیم اون بچه چه گناهی داره خودت با بچت برو بیرون بگرد، منو پسرم خودمون دوتایی میریم بیرون. اشتباه نکن از بس به این موضوع فکر کردی شده ی غول داره روح و روانتو میخوره. همیشه طلاق راه حل نیست بگرد راه حل پیدا کن

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
اذکار قرانی برا بیشتر شدن محبتتون بخون ذکر یا ودود انشالله درست میشه خواهش میکنم دیگه به طلاق فکر هم ...

نمیدونم واقعا 

میگم خوبه انتقالی بگیرم برم شهر خودم منو بچش براش مهم باشیم اونم میاد

ممنون از راهنماییت عزیزم  آره باید روی قوی بودن خودم بیشتر کار کنم

تو خودت رو دوست داشته باش برا خودت ارزش بزار رو هیکلتت رو زیباییت رو خونه زندگیت و وسایلت رو پس اندازت رو خریدت کیف کن بسازشون با بچت کیف عالم کن برین شهربازی کافه سینما اون اصلا به یه ورتم نباشه  😂😘😘😘

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
منم دارم شهر غریب زندگی میکنم شوهره من ۷صبح میره تا بیاد ۸شبه منو پسره ۳سالم خونه تنهاییم، این تصمیم ...

آخ دقیقا خیلی تمرکز کردم روی غربت 

شوهر منم ۷ میره ۹.۳۰ الی ۱۰ میاد خونه 

نمیدونم واقعا  میگم خوبه انتقالی بگیرم برم شهر خودم منو بچش براش مهم باشیم اونم میاد

نه نیست خیالت جمع بهتر میره پی عیاشی بعدم میگه تو ول کردی رفتی میخاستی چکار کنم ناز کردن برا کسایی که نازشون خریدار داره ابجی مال من که نداره تو هم اینطوری میگی نداره پس از اینی هست سخت ترش نکن

اللهم عجل الولیک الفرج ❤
نه نیست خیالت جمع بهتر میره پی عیاشی بعدم میگه تو ول کردی رفتی میخاستی چکار کنم ناز کردن برا کسایی ک ...

هی روزگار 

اینقدررر پشیمونم زود ازدواج کردم اونم شهر غریب حس میکنم دارم افسردگی میگیرم

آخ دقیقا خیلی تمرکز کردم روی غربت  شوهر منم ۷ میره ۹.۳۰ الی ۱۰ میاد خونه

منم اوایل مثله شما بودم دیدم دارم نابود میشم، با اینکه بچم کوچیکه ولی با پسرم میرم بیرون بازار پارک، بعضی وقتا ماشینو از شوهرم میگیرم میرم دور دور، مگه همش باید شوهر باشه بیاد

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...