2777
2789
عنوان

نرم کننده لطیفه صورتی

756 بازدید | 20 پست

سلام من نرم کننده لطیفه میزدم . یدونه بزرگاش زدم تموم کردم . یکی دیگه خریدم

الان پونزده بیس روز هس خریدم ریزش مو بدی گرفتم .میتونه از این باشه

و در پی بی اطلاعی از ضرراش به ریشه موهامم میزدم ی دقه میموند😐الان موقعی که میریزه پیازش ایقد ضعیفه که دیده نمیشه😑

اره میتونه از نرم کننده باشه 

من مامانم خیلی ساله نرم کننده استفاده میکنه ریشه موهاشم میزنه ولی اصلا ریزش مو نداره 

اما من یه ماه استفاده کردم ریزش بدی گرفتم دیگه الان ماسک مو میزنم با ساقه های موم دیگه ریزش ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میگن به ریشه بزنی ریزش مو میاره

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍

دختر حسابی اول اینکه نرم کننده نزن ، دوم اینکه نرم کننده برای ساقه ی مو هست دختر زدی ب ریشه؟؟؟؟؟؟ از همونه ریزش 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

اره خوب به ریشه نباید بخوره 

بعدم هفته ای دوبار بیشتر نباید استفاده بشه 

به جای اینم یه ماسک ارگان یا پروتئین برزلین بگیر تو حموم استفاده کن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

لطیفه کلا مزخرفه..

جز اون ریشه هارو میسوزونه نرم کننده..

اگه کراتین نکردی و اینا نزن اصلا

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
پیاز مو رو تضعیف میکنه؟ 

اره اگه بزنی به کف سرت..

من به ساقه موهام زدم یه مدت هم ریخت هم موهام خشک بود خشکتر شد

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤