دخترا بیاید عکس طلاهاتونو بذارید ایده بگیریم و لذت ببریم
اخرین تاپیک عکس طلا رو یادم نمیاد کی بوده اصلا 😂
دهان شما خروجی افکار شماست ! وقتی باز میشود ، سریعترین راه برای درک شخصیتان در اختیار مخاطب قرار میگیرد [مراقب ویترین شعورتان باشید] تا افکار و وجودتان خریدار های بیشتری داشته باشد ! برای شادی اموات صلوات 🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینجا کسی لذت نمیبره جانم ۹۹ درصد حسرت میخورن از پشت پات در میاد نکن نذار
نه ایده گرفتنش هم خوبه
من خودم همیشه ایده میگیرم مخصوصا تو طلا
دهان شما خروجی افکار شماست ! وقتی باز میشود ، سریعترین راه برای درک شخصیتان در اختیار مخاطب قرار میگیرد [مراقب ویترین شعورتان باشید] تا افکار و وجودتان خریدار های بیشتری داشته باشد ! برای شادی اموات صلوات 🥺
چند سال پیش پلاک و زنجیرم رو گم کردم هنوزم یادم میوفته قلبم مچاله میشه
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
از طلا فقط پلاک و زنجیر ،دوست دارم و گوشواره ... چند سال پیش پلاک و زنجیرم رو گم کردم هنوزم یادم می ...
گم کردن خیلییی بده
من خودم انگشترمو گم کردم هنوزم که هنوزه یادش میوفتم اتیش میگیرم
ایشالا دوباره بخری قشنگم ❤️🔥
گم کردن خیلییی بده من خودم انگشترمو گم کردم هنوزم که هنوزه یادش میوفتم اتیش میگیرم ایشالا دوباره ب ...
مرسی گلم
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
مبارکه عزیزم خدا زیادشون کنه🌹🌹 کمی ازشون در بیار دستت نفس بکشه من جات اذیت شدم😄😄😄
من یه حالت نفس تنگی بهم دست داد خواهر 😂