2777
2789

قبل اینکه مامان بشید ب چیا فک میکردید چیارو ب سرانجام رسونید بد ب فکر مامان شدن شدین نمیدونم منظورمو متوجه شدین یا ن 🥺

مثلا من خیلی ترسا باهامه میگم نکنه زندگیمون سرد شه اخه ی سریا زندگیشون بد زایمان سرد شده 

یا نکنه نتونم از پسش بر بیام یا اخلاق شوهرم وابستگیش ب خانوادش ی وقت زیادتر نشه 

یا تو حاملگی بحثمون شه سر هر چی حالا اون موقعه من چجوری با بچه تو شکمم حرص نخورم 😂این فکراو کلییی چیزای دیگه همش میاد تو ذهنم 

شما ب اینا فک میکردین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز دو ماه دیگه مونده مامان شم😅 ولی فکرای من برعکسه 

همش میگم بچه که بیاد خونمون گرمتر میشه خوشحالیمون بیشتر میشه و به هم نزدیک تر الانم خوبیم ولی فکر میکنم بااومدن  بچه همه چی خیلی بهتر میشه 

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

هنوز دو ماه دیگه مونده مامان شم😅 ولی فکرای من برعکسه  همش میگم بچه که بیاد خونمون گرمتر میشه ...

ای جااااان😍انشاالله ب سلامت دنیا بیاد نی نی کوچولوتون 😍😍

خوبه ک نیمه پر لیوانو میدیدی😂😂

بعضی وقتام باخودم میگم شوهرم بچس طرز فکراش رفتاراش زوده براش بچه😐مثلا هنوزم فاز لاتی میگیرهبا وجود اینکه متاهله 😐

یا خودش خیلی بچه ننس میگم چجودی میخاد بابا بشه 

ای جااااان😍انشاالله ب سلامت دنیا بیاد نی نی کوچولوتون 😍😍 خوبه ک نیمه پر لیوانو میدیدی😂😂 بعضی ...

ممنون عزیزم❤

من فکر میکنم مردا پدر شن اخلاقاشون خیلی بهتر میشه مسئولیت پذیر تر میشن،بزرگ میشن

مخصوصا اگه اون مرد هم عاشق بچه باشه

توی بیشتر اطرافیانم که اینجوری بوده مردا بعد بچه دارشدنشون عشقشون به زندگی خیلی بیشترشده و همینطور تلاششون برای زندگی

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

چرا 

ت این گرونی هرگز 

و اینکه حس میکنم نمیتونم از پسش بر بیام‌

مادر شدن ی بار خیلی سنگینه ک من‌نمیتونم‌حملش کنم

ناشکری نمیکنما فقط نمیخوام پیش فرزندم شرمتده شم

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

ممنون عزیزم❤ من فکر میکنم مردا پدر شن اخلاقاشون خیلی بهتر میشه مسئولیت پذیر تر میشن،بزرگ میشن مخ ...

قربونت 

واای نمیدونم من ترسیدم جز ی درصد استثناها بشم🤣🤣🤣

شوهرم بچه دوسته بچه های مردمو میبینه کلیی نازشون میده ولی میگم دیگ ی سری اخلاقای دارع ک منم امیدوارم ک خوب شه بد بچه چون تنها امیدم همونه😂🤦‍♀️