2777
2789

بین ۱ تا ۱.۵

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیباست یک میلیون تا دو تومن 

فقط یکم بی روحه با گل و گیاه میشه بهش روح داد و رنگ زدن چوبا

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

من چیزهای دکوری زیاد دوست ندارم. دلم می خواد وسایل کاربرد داشته باشم. اگر خودتون درست می کنید حداقل یه چراغی داخل جاساز کنید که بگین یک نوع آباژوره. یا از رنگ های شاد استفاده کنید به عنوان خانه عروسک برای بچه ها قابل استفاده باشه

عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم 

حال عزیز که دیسک کمر داشت الان خوبه 

آقای باغیان مطبشون کجاست 

میشه لطفاً آدرس بدید ؟

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
عزیزم ببخشید اینجا پیام میدم  حال عزیز که دیسک کمر داشت الان خوبه  آقای باغیان مطبشون کج ...

سلام عزیزم.. بله حال مادرم خوبه. دیگه از اون سال مشکلی نداشته

مطب نداره، تحصیلات مرتبط هم نداره.. تجربی بلده.. شما آدرس میدید اون میاد. مشهد زندگی میکنه

سلام عزیزم.. بله حال مادرم خوبه. دیگه از اون سال مشکلی نداشته مطب نداره، تحصیلات مرتبط هم نداره.. ت ...

میاد خونه خودمون؟؟

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

خواهر مادرتون دیسک و سیاتیک داشت 

خدا وکیلی الان خوبه 

خدا خیرت بدع یک راهنمایی بکن 

چه طور پیدا کنیم این آقا رو؟؟؟

برات دعا میکنم

خواهر مادرتون دیسک و سیاتیک داشت  خدا وکیلی الان خوبه  خدا خیرت بدع یک راهنمایی بکن  ...

والا ماجرامون یه کم مفصله و وقت تایپ ندارم.. بچم نمیذاره😄 خصوصی بهم درخواست بده شماره بدم بهت یا زنگ بزنیم یا برات ویس بدم

نه، پیش خودمه هنوز... اونم خبری ازمون نمیگیره منم خونه پدرمم

چندروزه اومدین خونه پدرتون؟خانوادتون چی میگن؟ 

من الان۱۲روزه دوتا بچمم ندیدم یکشنبه باید برم شورای حل اختلاف