2777
2789
عنوان

تو راه یه اقایی رو دیدم نشسته بود 🚶🏻..

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 35 پست
 احتمالا اوضاع خیلی خیط بوده 

خیلی بد جور ../

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣دهنت .  یه بار  رفتم گردش تو بازار . دیدم یکی چاقو بزرگه ی قصابو برداشته میاد طرف ...

وااااای عریزم چه موقعیت سختی داشتی 😯🥹

دست خانمه درد نکنه 😅

کسایی که دوستشون داریم هرگز مارو واقعا ترک نمیکنن..   چیزایی هست که از دسترس مرگ خارجه                                 نقاشی ..خاطره ... و ...  عشق♥                              

واقعا😐

بخدااا 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

آقا یه سری من رفته بودم پارک 

چند نفر دعواشون شده بود

خداشاهده با دمپایی همدیگه رو میزدن اون یکی ریش یارو رو گرفته بود اون یکی با دمپایی افتاده بود به جونش🤣🤣

داستان هرچی بود سر گوشی بود یه چی تو اون گوشیه بود چون هی پرتش میکردن اینطرف اونطرف ملت همه دنبال اون گوشیه بودن میدویدن طرف گوشی دوباره یکی دیگه برش می‌داشت وااای خیلی خوب بود😂😂

مسخره ترین و مزخرف ترین دعوایی ک تو عمرم دیده بودم

من هر وقت جایی دعوا میشه سریع در میرم شوهرم لامصب میره تو قلب دعوا  حالا پیش اومده مثلا دو طر ...

من برعکس دعوا دوست دارم 🤣🤣

ولی منظره ی دعوای یه نفر با خودش واقعا ترسناکه 🥴

آقا یه سری من رفته بودم پارک  چند نفر دعواشون شده بود خداشاهده با دمپایی همدیگه رو میزدن اون ...

وایییی خیلی خوب بود 😂😂😂😂😂

وااااای عریزم چه موقعیت سختی داشتی 😯🥹 دست خانمه درد نکنه 😅

بنده خدا حتی پول شلوارو هم ازم نگرفت . 

گفت فک کن واسه دخترم گرفتم . میدونی اونموقع که داعش بود فک کنم ۶ سال پیش ک ۱۵ سالم بود ، ترسیدم یارو داعشی باشه  🤣🤣🤣

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

بنده خدا حتی پول شلوارو هم ازم نگرفت .  گفت فک کن واسه دخترم گرفتم . میدونی اونموقع که داعش بو ...

خیلییی بده واقعا 🫡

🤣🤣🤣🤣دهنت .  یه بار  رفتم گردش تو بازار . دیدم یکی چاقو بزرگه ی قصابو برداشته میاد طرف ...

یا خدا 😱😱😱😱😱

🤣🤣🤣🤣🤣

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

یا خدا 😱😱😱😱😱 🤣🤣🤣🤣🤣

بچه بودم ۱۵ سالم بود خببببب🤣

وایییی خیلی خوب بود 😂😂😂😂😂

یه بار دیگه هم دعوا شده بود ایندفعه با چوب و چماق

بابام رفته بود اینارو از همه جدا کنه پیرمرده از اونطرف داد میزد آقا چیکار میکنی داریم فیلم میبینیم😂😐 حالا اینم دقیقا عین فیلمای کمدی شده بود بقول اون بنده خدا 

بچه بودم ۱۵ سالم بود خببببب🤣

عزیزم 😍 بخدا هم خنده ام گرفت هم چشام پر اشک شد

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین