2777
2789
عنوان

راهکار عالی واسه سفید شدن دست و زانو

11669 بازدید | 20 پست

قبلاً خونده بودم واسه زانو کلوبتازول و بتامتازون خیلی خوبه و واقعا خوب بود برای دست مقدار مساوی کلوبتازول و وازلین رو میزنین بدلیل قوی بودن کلوبتازول دکترا تا ۱۰ روز مجاز کردن و برا اینکه بر نکرده باید مراقبت کنید چجوری 

هفته اول رو هر شب بزنین و روزا ضد آفتاب اونو به دستتون هم بزنین یا با دستکش و زینک اکساید هم خوبه اگه بجای ضد آفتاب بزنین روشنم می‌کنه بعد از هفته اول چون دیگه تا ۱۰ روز بیشتر استفادش خوب نیس اون سه روز باقی مونده رو یه شب درمیون بزنین بعد از ۱۰ روز که قطعش میکنین مراقبت کنین با ماسک ها و دستکش بازم از زینک اکساید استفاده کنید چون اونم روشن می‌کنه و از آفتاب سوختگی جلوگیری میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا سفید میکنه ؟یعنی اگه لکه هم داشته باشی ازبین میبره؟

برا لک یکی از دوستان میگفتن که روغن حیوانی کره گاوو به روغن تبدیل کنین کمی زینک اکساید هم مخلوط کنین و بزنین روزی دو بار و خودش بعد از سه ساعت جذب میشه بعد از یک ماه معجزه می‌بینین یکی از نزدیکان با یه سال استفاده لکای بارداریشونو که اندازه بند انگشت بود بردن

گفتم دیگه اول ترکیب کلوبتازول و بتامتازون این خیلی خوبه بدنو سفید برفی می‌کنه ولی صورت به هیچ وج

برای صورت دستوری نداری؟

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
خودتون استفاده کردین؟؟

خودم هنوز نه ولی اطرافیان خیلی استفاده کردن و خوب خیلیم راضی بودن منم امشب میخام برم بگیرم اما زینک اکساید رو استفاده کردم برا صورتمم فوق العاده اس برا بیکینی هم استفاده میشه 

خودم هنوز نه ولی اطرافیان خیلی استفاده کردن و خوب خیلیم راضی بودن منم امشب میخام برم بگیرم اما زینک ...

زینک اکساید برای صورت چ جوری استفاده میکنی؟ هرشب میزنی؟ 

میشه برای اینکه ی ازدواج خوب قسمتم بشه و خوشبخت بشم دعام کنید و ی صلوات بفرستید.
برای صورت دستوری نداری؟

این روغن محلی گاوی و زینک اکساید برا صورته و خوب لک بارداریم می‌بره برا روشن کردن محشره 

ضد آفتاب مدام هم استفاده کن حتما خیلی رو منافذو رنگ پوست تاثیر داره 

ماسک صدر و آبلیمو و ماست روشن شدن و بعد از استفاده هم متوجه میشی 

این ماسکی که میگم محشره قهوه سوخته خو قهوه رو بریز تو قهوه جوش خودشو بخور بعد تفالش میشه قهوه سوخته اینو با آبلیمو ترکیب کن بزن خیلی نریز آبلیمو اسیدیه در حد چند قطره بزن به پوستت یکوچولو سوزش داره که طبیعی هس ولی همون موقع که شستی شیر پاک کن یا گلاب بزن صورتت قهوه ای نباشه هم رو جوش خیلی تاثیر داره هم رنگ پوست دوستم زد و خوب تو چند روز نصف جوشاش رفت منم زدم پوستم سفید و تا حدودی جوشان رفت

زینک اکساید برای صورت چ جوری استفاده میکنی؟ هرشب میزنی؟ 

بله شبا بزن حتما اندازه یه عدس زیاد نزن کم کم قطعش کن چون دوستون نازک می‌کنه و بعد مدتی ممکنه لک بندازه واسه یسری که واسه من اینجوری نبود یه لایه کمشو پخش کن بعد صبح بشورش