2777
2789
عنوان

✅️بیاین میخوام براتون دعاکنم✅️

81 بازدید | 14 پست

اسم بگید هرکیو دعا کردم لایکش میکنم

خدا به حق امام رضا حاجت رواتون کنه❤️❤️

از اِعلان لایک بدمممم میاد...جون عزیزتون لایک نکنینننننن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامتی و ظهور صاحب‌الزمان 

علی 

حسین 

امیر علی 

محمد 

محمد متین

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
اونقدر تو زندگیم دعا کردم و جواب نکرفتم حالم از این واژه بهم میخوره

ایندفعه من برات دعا میکنم دوست خوبم. امام رضا رو واسطه میبرم پیش خدا. نگران نباش❤️

همه کسانی رو که لایک کردم دعاشون کردم و صلوات فرستادم. امیدوارم خدا صدامو بشنوه. میگن دعا در حق دیگران زودتر برآورده میشه💞

دوس دارم همتون ب هرچی میخاین برسین اگه اون خواسته به خیر و صلاحتون باشه✅️ و هرچه زودتر ی خبر خوب بهتون برسه و از ته ته دل شاد شین😍😍😍

برای امضام و ازدواج موفق

امیدوارم مادرت همیشه تنش سالم باشه و کنارت باشه و ی همسر باب میلت نصیبت بشه و به آرامش برسی❤️