2777
2789
عنوان

جواب آزمایش بارداری لطفاً بیاین به کمک نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگم عزیزم من انجام دادم پشیمون شدم عذاب روحی داره جسمی هم کلی اذیت میشی گلم هدیه خدا رو پس ن ...

وای عزیزم،منم بخدا مجبورم😔شما پیش دکتر انجام دادین یا قرص و آمپول استفاده کردین

عزیز دلم یسری بی جنبه  باعث شدن تاپیکت تعطیل بشه خوبی عزیزم؟ عقد هستین یا عروسی گرفتین

اره واقعا ادم جرعت نداره نی نی سایت یه تاپیک بزارع.تب و لرز شدید دارم و یکم دل درد..عقد هستیم عزیزم 

اره واقعا ادم جرعت نداره نی نی سایت یه تاپیک بزارع.تب و لرز شدید دارم و یکم دل درد..عقد هستیم عزیزم& ...

عزیزم برو درمانگاه. اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه خدای نکرده اتفاقی براات میفته

خانوادتون میدونن؟

پیشگیری نداشتین؟چند وقته عقد کردی

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

عزیزم برو درمانگاه. اینجا کسی نمیتونه کمکت کنه خدای نکرده اتفاقی براات میفته خانوادتون میدونن؟ &nb ...

الان شرایط درمانگاه رفتنم ندارم آخه بجز همسرم فقط خواهرم می‌دونه که اونم کاری از دستش ساخته نیست..قرص اورژانسی خوردم ولی بازم اثر نکرده مثل اینکه..هفت ماهه عزیزم 

الان شرایط درمانگاه رفتنم ندارم آخه بجز همسرم فقط خواهرم می‌دونه که اونم کاری از دستش ساخته نیست..قر ...

ینی دکتر نرفتی خودت با دارو میخوای سقط کنی

دختر جونت در خطره ینی چی شرایط درمانگاه رفتن ندارم چه چیزی مهم تر از جونته

زنگ بزن به نامزدت بگو من حالم خوش نیست بیاد ببرتت

تو دسشویی ندیدی بچه سقط شد یان؟؟

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

الان شرایط درمانگاه رفتنم ندارم آخه بجز همسرم فقط خواهرم می‌دونه که اونم کاری از دستش ساخته نیست..قر ...

خیلی ریسک بزرگی انجام دادی

نمیخوام سرزنشت کنم گلم حالت بد هست

ولی حداقل با مادرت مشورت میکردی

ینی دکتر نرفتی خودت با دارو میخوای سقط کنی دختر جونت در خطره ینی چی شرایط درمانگاه رفتن ندارم چه چی ...

دکتر رفتم عزیزم دو سه تا جا هم رفتم  اسم قرص رو دکتر بهم گفت از یکی از اشناهای همسرم که داروخانه کار می‌کنه و مطمعنه گرفتم.نمیدونم چیکار کنم واقعا 😔😔

دکتر رفتم عزیزم دو سه تا جا هم رفتم  اسم قرص رو دکتر بهم گفت از یکی از اشناهای همسرم که داروخان ...

بمیرم🥺🥺🥺اما باید بری درمانگاه چاره ای نداری

چاره ای نداشتم بخدا نمی‌خواستیم دیگه کسی بدونه 

از این به بعد مراقب باش

خوب پیشگیری کن با ک ا ن د و م

اشتباهت این بود تو دوره عقد رابطه کامل برقرار کردی گلم🤦‍♀️