2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقن منم ماشالا پوستم صافه ولی بابام میگف نزن مث من میشی😐🤣

مامان منم میگفت مثل صورت مردها میشه ولی میدونستم صورت مردها بخاطر هورمون تستوسترون اینجوریه بحث نمیکردم و بهش نمیگم  

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

ژیلت باعث میشه موها ب مرور ضخیم بشن و مث موهای مردا در بیان 🙁🤌

درمورد سیاه شدن هم یچیزایی شنیدم 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

آره من موهام اصلا زیاد نشده طوریکه حتی وقت نزاشتم برم لیزر...در اون حد راحتم با ژیلت و موهام مثل کرک ...

خوبیش اینه سه سوتس راحت میکشی میره😅

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

چهار ساله میزنم با تیغ ابرو ترجیحا بزن اگرچه من خیلی اوقات ژیلت هم زدم مواقعی که تیغ ابرو نداشتم عال ...

با تیغ اصلاح میزنی؟ حس‌میکنم تیغ اصلاح موهارو خوب نمیگیره

یک عدد دختر زبروزرنگم

ژیلت باعث ویشه موها ب مرور ضخیم بشن و مث موعای مردا در بیان 🙁🤌 درمورد سیاه شدن هم یچیزایی شنیدم&n ...

بند باعث میشه جوش بزنی پوست صورت شول و افتاده بشه من اصلاح‌نمیکنم مگ جای مخصوصی برم اونم با ژیلت🤣

یک عدد دختر زبروزرنگم

معلومه که نباید با ژیلت اینکارو بکنی 😄 اما تیغ مخصوص صورت بگیر به اندازه ژیلت تیز نیست و بهترین گزینه هست اینکه میگن مو ضخیم میشه هم چرتی بیش نیست من ده تا پیج پوستی دارم که میگن تیغ ابرو یا همون صورت بهترین گزینه س ‌ولی خواستی استفاده کنی قبلش باید به صورتت ژل الورا حالا یا از این ژل های شرکتی یا همین ژل که از برگ الورا میگیرن رو بزنی بعد اصلاح کنی که دچار جوش و خشکی پوست نشی عزیزم.  من خودم چند سالی هست که استفاده میکنم و یه ذره هم تو رشد مو تغییری نداشته 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

نه عزیزم من ده ساله دارم انجام میدم چندسال اول ژیلت بود ولی کمی جوش میزدم دیگ از تیغ استفاده میکنم کل صورتمو پنج شیش ماه یک بار سیبیلمو دو هفته یک بار،من کلا موهای بدنم کمه مدرسه که میرفتم اولاش گیرمیدان بهم تا مامانمو خواهرام به عنوان مدل میومدن خودشونو نشون میدادن،اما به عیچ عنوان موهای صورتم بیشتر نشده عزیزم

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
مامان منم میگفت مثل صورت مردها میشه ولی میدونستم صورت مردها بخاطر هورمون تستوسترون اینجوریه بحث نمیک ...

😂اتفاقن مامان و بابام هردو گیر دادن نکن دیگه بابام‌ میگف ب مامانم چرا بش نمیگی ک صورتش مث من‌میشه

تازه بابام‌میگف موهای پاتو نزن ک پات خراب میشه🤣🤣🤣

یک عدد دختر زبروزرنگم

بند باعث میشه جوش بزنی پوست صورت شول و افتاده بشه من اصلاح‌نمیکنم مگ جای مخصوصی برم اونم با ژیلت🤣

برعکس بند بهتره شل و ول شدنه ربطی به بند نداره 

یادمه دختر خالم اسمه ژیلت میاورد خالم میخواست قاتلش بشه در این حد ولی تیغ مخصوص اصلاح رو شنیدم میگن خوبه 

ژیلت واقعا برای صورت کیه پوستت داغون میکنه پوست صورت حساسه 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹