2777
2789
برعکس بند بهتره شل و ول شدنه ربطی به بند نداره  یادمه دختر خالم اسمه ژیلت میاورد خالم میخواست ...

پوستم خیلی حساسه پس دیگ ژیلت‌نمیندازم تیغ اصلاح‌میخرم

یک عدد دختر زبروزرنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلومه که نباید با ژیلت اینکارو بکنی 😄 اما تیغ مخصوص صورت بگیر به اندازه ژیلت تیز نیست و بهترین گزی ...

حس‌میکنم تیغ اصلاح‌میزنم موهای صورتمو خوب شیو نمیکنه😐

یک عدد دختر زبروزرنگم

مرسی با تیغ اصلاح میزنی؟؟؟

نه تیغ معمولی میندازم تو دسته ی اصلاح

هفت ساله خاک خورده ی نی نی سایتم✋صدای خنده هام همیشه همه جا پربود،😂همه رو میخندوندم🤗توهر جمعی میرفتم انقدرشیطنت میکردم که ذاتا کسی دیده نمیشد😁عاشق تعامل با مردم بودم.بارون،رقصیدن،قدم زدن،بچه های کوچیک خوشحالم میکردن❤️.انقدر زنده بودم که نمشد انکارم کنی...چندسالیه که هرکی بهم میرسه میگه چقدر کم حرف شدی😔مادرم ساعتها میشینه باهام شوخی میکنه من الکی میزنم زیر قهقهه ولی چشام نمیخنده بعدش سرشو میندازه پایین و سکوت میکنه😔😔😔نه واس خوب شدن حال دلم صلوات میخوام نه دعا میدونم دیگه خوب نمیشم
فقط موها یه دفعه همه باهم تیغ تیغی درمیان بده. حالا من دیروز یه روشی کشف کردم انقد خوب بود که نگو ...

وکس زیاد خوب نیس توی بلند مدت افتادگی پوست میاره

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

اسی خواستی بگیری فقط این مارک بگیر عالیه.  من مارک های دیگه گرفتم خصوصا از اونا که لبه هاش تخت هست و مثل ژیلت هست و کنگره نداره اصلا خوب نبود خیلی کند بود 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻
حس‌میکنم تیغ اصلاح‌میزنم موهای صورتمو خوب شیو نمیکنه😐

ببین بعضیاشون کنده بخاطر همین . مارکی که استفاده میکنم برات عکسش رو گذاشتم از اون بخر. من از دی جی ک ا لا می‌خرم 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻

من از تیغ اصلاح صورت استفاده میکنم اول ژل الوعه ورا میزنم صورتمو قبلش تمیز میشورم ژلو که زدم در جهت رویش موها اصلاح میکنم با دسمتال مرطوب تمیز میکنم بعدم میشورم صورتمو ماسک خیار یا عسل میزارم دوساله این روشو دارم راضیم 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
من از تیغ اصلاح صورت استفاده میکنم اول ژل الوعه ورا میزنم صورتمو قبلش تمیز میشورم ژلو که زدم در جهت ...

راستی ژل الوورا و ک میزنی دیگ صورتتو نمیشوری با همون ژل اصلاح میکنی؟

یک عدد دختر زبروزرنگم