2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس منم همین روشو ادامه میدم ی بار بند انداختم پر صورتم جوش شد😂

اره عزیزم نگران نباش 

اقایون اگه صورتشون پرمو میشه بخاطر تفاوتهای هورمونیه ک با خانما دارن ربطی ب ژیلت نداره 

اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻
اره عزیزم نگران نباش  اقایون اگه صورتشون پرمو میشه بخاطر تفاوتهای هورمونیه ک با خانما دارن ربط ...

دقیقن

من پاهامو ژیلت زدم یکم موهاش بیشتر شد😂بقیه میگن واسه ژیلته ک‌اینطوری شده

یک عدد دختر زبروزرنگم

کلا پرمو نیستم ، یعنی اصلاح هم نکنم اوکیه اما گاهی با ژیلت صورتمو تمیز میکنم  نه عزیزم نه ...

من موهای صورتم معمولیه 🙂بقیه میگن بزنی یا نزنی معلوم نیست

یک عدد دختر زبروزرنگم

من چن ساله با ژیلت موها صورتمو میزنم با هر چیز دیگه ای بزنم پر جوش میشه

منم

اما به کسی نمیگم همه گارد دارن الان ۱۰ ساله میزنم پوستم هم مثل آینه است 

هر کسی میپرسه چطور پوستت خوبه بگو چیا میزنی من روتین پوستیمو میگم ژیلت رو نمیگم

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم

چهار ساله میزنم با تیغ ابرو ترجیحا بزن اگرچه من خیلی اوقات ژیلت هم زدم مواقعی که تیغ ابرو نداشتم عالیه نه زیاد شد نه سیاه صورتم این حرفا چیه آخه تازه باعث لایه برداری هم میشه و سلولای مرده پوستمم از بین میره

وای نجاتم داد یعنی من مشکلات هورمونی دارم و جوش میزدم بند و وکس نابود کرد پوستمو بعلاوه دردش

ولی این عالیه دیگه خبری از جوش بعد بند نیست دیگه با وکس صورتم این همه قرمز نمیشه یا جوشام کنده نمیشه

اتفاقا با تیغ میگن بزنید پوست شل نمیشه چروک هم نمیشه تازه پاکسازی هم میشه منم با ژیلت یا تیغ اصلاح میزنم خیلی وقته بند نتداختم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
منم  اما به کسی نمیگم همه گارد دارن الان ۱۰ ساله میزنم پوستم هم مثل آینه است  هر کسی میپ ...

دقیقا منم همینجوره تا بگم با ژیلت میزنم کلی حرفمم میزنن با بند و شمع چن بار زدم صورتم پر جوشا قرمز شده که جاشونم میموند ۵ سالیه با ژیلت میزنم خیلی راضیم درسته زود ب زود میاد ولی بهتره تا پر جوش بشی

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

از خودسون در میارن بابا حتی توی آرایشگاهام قبل از میکاپ کل صورتو تیغ میکشن پرزای صورتو میگیرن که مو ...

من هرچی ویدیو از میکاپ ارتیستای خارجی دیدم با تیغ ابرو یا حتی ژیلت شیوه میکنن 

دقیقا منم همینجوره تا بگم با ژیلت میزنم کلی حرفمم میزنن با بند و شمع چن بار زدم صورتم پر جوشا قرمز ش ...

آره من موهام اصلا زیاد نشده طوریکه حتی وقت نزاشتم برم لیزر...در اون حد راحتم با ژیلت و موهام مثل کرک هست همون هفته ای یبار میزنم پوستم هم خوب و صافه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
منم  اما به کسی نمیگم همه گارد دارن الان ۱۰ ساله میزنم پوستم هم مثل آینه است  هر کسی میپ ...

اتفاقن منم ماشالا پوستم صافه ولی بابام میگف نزن مث من میشی😐🤣

یک عدد دختر زبروزرنگم