2777
2789
عنوان

درس نخوندن و کنکور و زندگی

515 بازدید | 34 پست

روزا به سرعت داره میگذره و من هرروز درس خوندن رو پشت گوش ميندازم 

نمیدونم چی باعث شده انقدر از درس خوندن دور بشم و هرکاری بکنم جز درس خوندن 

خودم رو باهرچیزی مشغول کنم جز درس

حس میکنم یه آدم بی مصرف به دردنخورم ک الکی اکسیژن مصرف میکنه هیچ فعالیت مفیدی درطول روز ندارم 

خواب غذا خواب غذا و چندین مدته که این چرخه پی در پی تکرار میشه

پیشنهادی دارین بهم بدین که دوباره برگردم به مسیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چند سال دیگ فکر کن که به خواسته ات رسیدی و با افتخار داری به روز های گذشته فکر می‌کنی 

و اینکه باید خودتو مجبور کنی چون یه مدته درس خوندن رو گذاشتی کنار 

اوایلش سخته ولی بعدش عادت می‌کنی 

𝕾𝖙𝖎𝖑𝖑 𝖜𝖎𝖙𝖍 𝕭𝕿𝕾
به چند سال دیگ فکر کن که به خواسته ات رسیدی و با افتخار داری به روز های گذشته فکر می‌کنی  و ...

راست میگی اوایل هم که شروع کرده بودم همینطور بود ولی خب کم کم زیادش کردم و عادت کرده بودم بهش یهویی همه چیز کن فیکون شد

دقیقااا واینکه میدونی میتونی انجامش بدی ولی انجامش نمیدی 

هوم اینه ک بده واقعا و میدونی از یجایی به بعد خودت هم خسته ای از وضعیت ولی رمغی برا ادامه و انجامش نداری

من واقعا انقد خستم ک.... اصن فقط میخام تموم شه:) انگار همه بارایه سنگین زندگیو انداختن روم اونم وق ...

منم همینطور خستم از این وضعیت واقعا دوست دارم چشمامو ببندم باز کنم همه چیز تموم شده باشه