2777
2789
عنوان

شوهر ی دنده

293 بازدید | 23 پست

من پسرم چهارسال و هفت ماهشه خیلی احساس تنهایی میکنه همش میگ ی نی نی بریم از توی شکمت برام بیار وضع مالیمونم خداروشکر خوبه ولی شوهرم راضی ب اقدام نمیشع نمیخوام خیلی فاصله سنیشون زیاد بشه از طرفی هم دلم برا پسرم میسوزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ت هم یا ریپ بزن یا دنده مرده شو ک دنده عوض کنه 

بی مزه هم خودتی 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شوهرت عاقلتره یا بچه ؟ 

شوهرم کلا موضوع و تصمیم جدید و دیر قبول میکنه مثلا ی مسافرت میریم تا لحظه اخری راضی نمیشع یا موقع اقدام برا پسرم هعی ساز مخالف میزد ولی وقتی فهمید حاملم کلی گریه کرد 

شوهرم کلا موضوع و تصمیم جدید و دیر قبول میکنه مثلا ی مسافرت میریم تا لحظه اخری راضی نمیشع یا موقع اق ...

روش پیشگیریتون چی هست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .