2777
2789

♡بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم♡

این ختم از چهارشنبه شروع و تا چهارشنبه هفته‌ی بعدش ادامه داره به این صورت که از هر چهارشنبه‌ای که دوست داشتین شروع میکنین

چهارشنبه-->۱۰۰ صلوات

پنجشنبه-->۱۰۰ یا رسول الله ادرکنی

جمعه-->۱۰۰ یا علی ادرکنی

شنبه-->۱۰۰ یا فاطمه ادرکنی

یکشنبه-->۱۰۰ یا جوادالائمه ادرکنی

دوشنبه-->۱۰۰ یا مهدی ادرکنی

سه‌شنبه-->۱۰۰ آیه‌ی شریفه[اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ]

چهارشنبه-->این ختم را همراه با تسبیح(اگه تسبیح هم ندادین اشکال نداره)به ۱۴ نفر معرفی کنین.

چهارشنبه‌ی هفته‌ی بعد ان شاءالله حاجت روا میشین🤲🏻🌸

هر کسی این ختم رو برداشت به من بگه تا من متوجه بشم چند نفر برداشتن

حتما کامنت بزارین فقط لایک نکنین

تا من متوجه بشم چند نفر برداشتن😊

ان شاءالله حاجت روا بشین♡

برای شفای عشقم که سرطان خون داره لطفا دعا کنین🥺

خدایا🤲🏻تحمل سختی هایش با من  قشنگی آخرش با تو🦋💙

من انجام میدم ان شاء الله 

خدا کنه اثر داشته باشه

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نه امروز شروع نکنین

ک خوب نیست اصلا

امروز قمر در عقربه و برای کار های مهم و شروع چله و نذر هم خوب نیست

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️

انشاالله شفای عاجل . ببین یه طب سنتی خوب هم ببریدشون . خیلی ادعا میکنند که سرطان خون رو خیلی آسون درمان می‌کنند . تومشهد برادرزاده ی دوستمون بردن پیش آیت الله ضیایی خدارو شکر با رژیم و درمان خوب شد . 

نه نه امروز شروع نکنین ک خوب نیست اصلا امروز قمر در عقربه و برای کار های مهم و شروع چله و نذر هم خ ...

قمر در عقرب ینی چی؟!منظورتون چیه؟!

انشاالله شفای عاجل . ببین یه طب سنتی خوب هم ببریدشون . خیلی ادعا میکنند که سرطان خون رو خیلی آسون در ...

ایشون مشهدی هستن؟!

مننننمممم میاممممم ان شاالله همگی حاجت روا شین🙏🏻🫀 برا منم دعا کنین اسی غصه نخور بابای منم همین ...

ان شاءالله پدر شما هم شفا پیدا کنند🤲🏻😊

قمر در عقرب ینی چی؟!منظورتون چیه؟!

کار های مهم نتیجه عکس میده،باید صبر کنید تا تموم بشه

امروز ک بگذره تموم میشه فردا دیگ قمر در عقرب نیست

سرچ کنید قشنگتر متوجه بشید

گفتم شاید وظیفم باشه بگم

" تِئا "(به انگلیسی Thea) یکی از تایتان ها و الههٔ بینایی و نور درخشان آسمان آبی در اساطیر یونان باستان است. نام تِئا به تنهایی به معنی الهه است.او با هیپریون ازدواج کرد که از او صاحب ۳ فرزند با نام‌های اِئوس (طلوع),هِلیوس(خورشید) و سِلِنه(ماه) شد. جنسیت : مونث       پدر : اورانوس      مادر : گایا       همسر : هیپریون       فرزندان : اِئوس,هِلیوس,سِلِنه     وابستگان : خواهر تایتان ها      مَرگ : نامیرا. ❤️✨️