بهار__۱۳۹۹ مدیر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 عنوان گریه هام برای بیمحبتی شوهرم | مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 95 پست از خواب پا شدیمهمه چیز معمولی و خوبمن از اینپهلو به اون پهلو شدمشوهرم گفت ای باباموهات خورد به منرفت دوش گرفتبعدش که خودش رو خشک کردبهش گفتم قلبم شکستاما باز اضطرابش بالاتر رفت و گفت بالشتمم کثیف کردیدیگه نتونستم جلو گریه هام رو بگیرمادامه داره...شوهر من وسواس شدید داره 1402/10/20 | 08:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 مریضه دست خودش نیست مگه نمیدونسی قبل ازدواج؟ نهاصلا وسواسی ندیده بودم
maman_aa عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 15655 پس همسرت وسواس داره و بیمارهگریه نکننمیره دکتر؟چون کاراش دست خودش نیس
pink1996 عضویت: 1400/11/08 تعداد پست: 2656 نه اصلا وسواسی ندیده بودم اگه سخته واست جداشو جوونیتو تباه نکن
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 بگو جاشو جدا کنه تخت مالخودت باشه نمیشهنمیکنهراهی نبوده که نرفته باشم
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 بیماره دست خودش نیس بیماره بیماره که بیماره بیماربودزن نمیگرفتزن هم به محبت وآغوش احتیاج داره بایدروخودش کارکنه درمان کنه یعنی چی آخه والا یکی دیگه روهم میاره بدبخت میکنه خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
مامان_اسماعیل عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 32816 ببخشید ولی شما خیلی نازک نارنجی تشریف دارید خب شوهرت بهت بگه موهات کثیفه بالش روکثیف کردی چکارمیکنی🤔
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 پس همسرت وسواس داره و بیماره گریه نکن نمیره دکتر؟ چون کاراش دست خودش نیس گریه ام از سر حال بدم بودوگرنه درکش میکنمنهبه زور میفرستمشیکی میره سه تا نمیره
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 شوهرت بهت بگه موهات کثیفه بالش روکثیف کردی چکارمیکنی🤔 اونم حداقل یه سال تمام
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 بیماره که بیماره بیماربودزن نمیگرفت زن هم به محبت وآغوش احتیاج داره بایدروخودش کارکنه درمان کنه&nb ... اره دیگهفکر میکنی این افکار رو تو ذهنم هزار بار بالا و پایین نکردم؟
شاهخراسان عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 4013 نمیشه نمیکنه راهی نبوده که نرفته باشم خیلی قلبم شکست خداگواهه تاحالاحرف ازطلاق به هیچ کسی نزدم جداشون نه رابطه نه آغوش نه محبت پس برای چی بمونی به چه دل خوشی والابخدا خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه 💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
for_domies عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 673 شوهرت بهت بگه موهات کثیفه بالش روکثیف کردی چکارمیکنی🤔 خب میرم موهامو کوتاه می کنم و هرروز میرم حموم و از شامپوی کلییر استفاده می کنم خب
maman_aa عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 15655 گریه ام از سر حال بدم بود وگرنه درکش میکنم نه به زور میفرستمش یکی میره سه تا نمیره حتما ب زور هم شده ببرش درمان میشه چون ب همون اندازه ک ممکنه اطرافبان رو اذیت کنه،خودش بیشتر تحت فشاره
بهار__۱۳۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2011 چجوری داری ادامه میدی ابن آدم به درمان نیاز داره اینطوری که به بنبست رسیدمراهی ندارماین دنیا پره از زنایی که راهی ندارن جز تحمل
مادری_خسته عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 2606 اینطوری که به بنبست رسیدم راهی ندارم این دنیا پره از زنایی که راهی ندارن جز تحمل خداصبرت بده سخته انشالله درمان میشه زندگی میکنم با قانون خودم
مامان_اسماعیل عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 32816 خب میرم موهامو کوتاه می کنم و هرروز میرم حموم و از شامپوی کلییر استفاده می کنم خب وقتی طرف وسواسه این بنده خدا تو تشت وایتکس هم بخوابه اون طرز فکرش همینه ازکجا میدونی اینکارارونکرده