2777
2789
عنوان

گریه هام برای بیمحبتی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2313 بازدید | 95 پست
عین ابر بهار گریه کردم بیشتر مضطرب شد سکوت کرد و گوشه تخت نشست اروم که شدم‌پا شد رفت و گفت من از ...

مگه موهات کثیفه

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد

منم شوهرم بیشتر با دخترم وقت میگذرونه 

. اما با هم جنگ نداریم.. یه سری تمرینات و مدیتیشن های دارم انجام میدم که خودم رو قوی نگه دارم.آرامش داشته باشم. در صلح باشم. خودم مهم باشم. متکی نباشم.. اگر بوس و بغل نبود اصلا ناراحت نشم.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شروع کرد هزینه زندگی رو بهانه کردن

اینکه تو خونه هیچکار نمیکنی

همش با این و اون حرف میزنی(واقعا اینطور نیست)

من کلی کا  روسر ریخته و ...

گفتم بدترش نکن

دوباره اشکام ریخت

الان زنگ زد

گفتم بهت احتیاج‌دارم

یه کاری کن

میدونم نمیتونه

میدونم به هم میریزه

اما منم ادمم

ما یه سال و نیمه نباید به هم بخوریم

رابطه نداریم

چون وسواسش شدید شده

والا چه مردهای پیدامیشن خجالت نمی‌کشه 

مثل بچه های دوساله هست یعنی چی

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

عزیزم این یه جور بیماریه اونم دست خودش نیس باید درمان بشه کمکش کن درمان بشه خودشم عذاب میکشه

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
شروع کرد هزینه زندگی رو بهانه کردن اینکه تو خونه هیچکار نمیکنی همش با این و اون حرف میزنی(واقعا ای ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
نداریم

یعنی اصلا ندارید

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖