2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كيش عيد خوبه تقريبا البته فصل خوبش الانه تا بهمن ولي عيد اگه بچه داري خوبه ميتونه ابتني كنه سردش نشه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
ششوهرم میگه بریم قشم به نظرت خوبه؟ راستی چقدر هزینه کردین،قیمت سویت هاش مناسبه ؟

ما تقریبا ۱۰۰شد هزینمون ،ما رفتیم مدرسه گرفتیم اینجوری توی پول جا هزینه شد ولی خالم اینا هم که قبل ما رفته بودن شبس ۲۵۰۰ پول خونه میدادن ،ولی خونه ی بزرگا .اخه تو قشم کلا میری خرید خونه نمیری پس فرقی نداره کجا باشه .ما با هزینه های سفر و وسایلی که گرفتیم چون مادرم وسایل خونه خرید چندتا و خوراکی و اینا همون شد ۷۰ ،تا ۱۰۰ .قشم سیتی سنترش خیلی خوبه ،جنساش خوبه .وسایل خونه فقط گرفتی از جای مطمعن بگیر .

[QUOTE=324003041]ما تقریبا ۱۰۰شد هزینمون ،ما رفتیم مدرسه گرفتیم اینجوری توی پول جا هزینه شد ولی خالم اینا هم که قبل م ...[.  مرسی عزیزم ،خیلی کمک کردی بازم سوال داشتم میپرسم ازت