2777
2789
عنوان

بیایین بگم نصفه شبی شوهرم بخاطر خانوادش چ دعوایی کرد با من ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2713 بازدید | 67 پست
چی بگم😑شاید واقعا یه چیزی به خوردش میدن که انقدر طرف اوناست. اهل نماز و قرآنه؟یعنی احکامو رعایت می ...

اصصصصصصلاااااااا درجه یک مشروب خور ی انگله 

یعنی تا خرش از پل گذشت تا ماشین دار شدیم و با بچه هامون ی زندگی خوبی داشتیم این ادم صد درجه عوض شد 

[QUOTE=323991906]۶ساله تو جهنم زندگی میکنم بی پناهم  بچه دارم گناهم مادر بودنه  اینا نبود ...

اره پدر خودش عوضی تر از خودش بوده حتی تو همین دعوا هم گفتم بهش گفتم تو ک خودت بهم گفتی من یتیمم منو یتیم فرض کن گفتی تو و خانوادت همیشه دستمو گرفتین گفتم چیشد یهو عوض شدی اونا خوبه شدن؟ همونایی ک جلو همه بهت میگفتن بی عرضه و عقب مونده 

گفتم از منم میگذره همونطور ک از مادرت گذشته و پدرت دور خانوادشو کامل خط کشیده (در حدی ک عروسی ما یکنفرشون هم نبود فقط با خانواده مادرشوهرم عروسی مارو گرفتن) گفتم تو هم میشی لنگه همون پدرت میگ من پدرم نیستم بمیرمم از خانوادم نمیگذرم گفتم چون مادرت بلده کیو از کی جدا کنه مطمنن هیچوقت نمیزاره خودش و شوهرش از تو جدا شن گفتم خدا جواب همون مادرت هم بده ک ی روز خوش ندیدم از دستش واس همون خاست بهم حمله کنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگ باید بدی اخه خیلی اصرار کرد همش میگف جا گیرن بده بره اونا لازم دارن( در حالی ک ندارن من یدونه هم ...

روی سیب آیه محبت قرانی بخون بده بخوره

وقتی باهات بحث میکنه بگو نمیدم و تمام بحثو کش نده هر چی گفت انگار نمیشنوی ببین این آرم با حرف زیاد زدن چیزایی که میخاد ازت بدست میاره هر چی کمتر حرف بزنی قدرتت بیشتر میشه 

درباره خانوادش که اصلا حرف نزن بزار اونا پشت سر تو حرف‌ بزنن این به نفع توئه ولی تو دربارشون حرف نزن 

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

ای بابا نمیدونم چی بگم 

خیلی ناراحت شدم 

فقط یه چیزی شوهرت گفت وسایل و بده یه جوز با حالت تعریف کردن و هندونه زیر بغل گذاشتن میگفتی داداشت پولداره یه وقت ناراحت میشه غرورش میشکنه من به فکر اونام دوست ندارم دلگیر بشن 

روی سیب آیه محبت قرانی بخون بده بخوره وقتی باهات بحث میکنه بگو نمیدم و تمام بحثو کش نده هر چی گفت ا ...

خودشم مخالفه حرف زدنه همش میگف بس کن بسه زر نزن 

من خیلی دلم پر بود همه جوره خودمو خالی کردم 

ی بار جاریم واس اولین منو خونش دعوت کرد رو اتیش لوبیا پولو پخته بودن مادرشوهرم واس پدرشوهرم ی قابلمه بزرگ پر کرد گذاشت کنار شوهرمم نزدیک شهرمون بود تو جاده 

د گتا من از مهمونی برگردم ی ساعت بعد اومد خونه سریع گف واس من غذا نیاوردی گفتم من اولین باره رفتم خونشون روم نشد بگم برای فلانی غذا بزارین گفتم مادرت ۳روز خونه اونا مونده بود چطور برای پدرت کنار گذاشت برای تو نه 

ی طور معجزه اسایی زنگ زد ب مادرش گف عی مادر تو هم فقط موقع حمالی و دکتر بردن من یادت میام هوس غذای رو اتیش پخته شده کرده بودم ی ذره میزاشتی کنار چی میشد 

مادرشوهرم بعد هااا اینو چنان تو سر من زد ک ب شوهرت خبرچینی میکنی فلان میکنی منو ناراحت میکنه چون تو خبر میدی منم گفتم بحث بین خودت و پسرته

موهام داره سفید میشه صورتم نمیخنده با هر رابطمون چشممو میبندم جز لباس زیرم هیچ لباسمو در نمیارم نمیز ...

بخدا خیلی حالم گرفته شد امیدوارم هرچه زودتر ازاین مشکل رها بشین سر همون نمازت دعاکن درست بشه سرعقل بیاد آبجی نفرین نکن اصلا نفرین نکن نفرین دو سر داره ها

مـادر.مـادر.مـادر...

ای بابا نمیدونم چی بگم  خیلی ناراحت شدم  فقط یه چیزی شوهرت گفت وسایل و بده یه جوز با حال ...

باور میکنی حتی اینم گفتم یعنی نیم ساعت مخشو زدم حتی گفتم جاریم بچه اولشع شاید بهش برمیخوره لباس استفاده کسیو بخاد تن بچه کنه 

انقد اصرار کرد ک اخرش شد این

بخدا خیلی حالم گرفته شد امیدوارم هرچه زودتر ازاین مشکل رها بشین سر همون نمازت دعاکن درست بشه سرعقل ب ...

۶ساله کارم همینه ک دعاش کنم دگ زده شدم از دستش 

معذرت میخام ک حال شما هم بد کردم زندگی من کلا غیر قابل باوره

عزیزم ی چیزی بگم زندگی پستی و بلندی خیلی داره همشم امتحانه 

تو زندگی یکی باید آب باشه یکی آتیش دوتاهم نباید آتش باشن بی خیال زندگی کن به خاطر بچه هات آروم باش نذار طعم جنگ تو زندگی ببینن میدونی چقدر واسه روحیشون ضرر داره ببینن پدر ومادر همیشه در حال دعوا هستن یکیش شب ادراریه من دیدم ک میگم به خاطر بچه هات قوی باش اصلا جلوی اونا از اینکه از شوهرت متنفری حرفی نزن همیشه بگو من عاشق باباتونم 🥰

۶ساله کارم همینه ک دعاش کنم دگ زده شدم از دستش  معذرت میخام ک حال شما هم بد کردم زندگی من کلا ...

خدا حکیمه نگران نباش درست میشه بهت قول میدم اگه وقت داشتی آبجی تاپیک اول و دوم منو بخون مشکلتو فراموش میکنی چند سال پیش خانمم و دختر دو ساله مو تو تصادف از دست دادم تو آغوش خودم فوت کردن

مـادر.مـادر.مـادر...