2777
2789
عنوان

بیایین بگم نصفه شبی شوهرم بخاطر خانوادش چ دعوایی کرد با من ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2714 بازدید | 67 پست
اصن ی مرد این چیزارو از کجا باید بدونه ؟؟؟ من بارها برام پیش اومده مادر بی همه چیزش ک همه جوره مریضی ...

مادرشوهرت پیش شما پسرشو سرزنش میکنه؟

چندبار صداشو ضبط کن به شوهرت نشون بده بگو این مادری که انقدر ازش طرفداری میکنی پشت سرت این حرفارو میزنه

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
عزیزم یکم آروم باش میدونم سختت بوده ولی به خودت مسلط باش الان این اعصاب خوردی شما مثل این میمونه یه ...

۶ساله تو جهنم زندگی میکنم بی پناهم 

بچه دارم گناهم مادر بودنه 

اینا نبود گورمو گم میکردم میرفتم تهرانی جایی شبانه روزی کار میکردم حتی خانوادمم ک منو نمیخان بگردن دنبالم 

حیف حیف حیف بلد نیستم طناب دار ببندم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موهام داره سفید میشه صورتم نمیخنده با هر رابطمون چشممو میبندم جز لباس زیرم هیچ لباسمو در نمیارم نمیز ...

نه عزیززززم توروخدا اینجوری نگو

الان عصبی و خشمگینی ، حق داری ولی از مرگ اینقدر راحت حرف نزن

نفرین نکن ،میگن نفرین (خدای نکرده)به خود نفرین کننده برمیگرده

هر چی باشه پدر بچه هاته

یکم شما هم ملایمتر باهاش صحبت کن

اون بنده خدا سختیهای این شغل رو بخاطر رفاه شما تحمل میکنه، مرده غرور داره مث ما زنها گریه کردن رو یاد نکرفته

تو حرفاش خودشو تخلیه میکنه

یکم صبور و مهربونتر رفتار کن

باور کن مردها خیلیییییی خرتر از اونی هستن که فکر میکنی خیلی زود رام میشن

دشمنانت را فراموش کن...                                                                                            تنــــــــــــــها کسی که میتواند ما را به خاک سیاه بنشاند ... یک دوست بسیار قابل اعتماد است  

[QUOTE=323991906]۶ساله تو جهنم زندگی میکنم بی پناهم  بچه دارم گناهم مادر بودنه  اینا نبود گورمو گم میکردم ...[/QUOTE

منم مادرن و کلی مشکلات تو زندگی هست وقتی میگی بخاطر بچه هات تحمل میکنی قشنگ درکت میکنم پس بخاطر همون بچه هات نباید به خودت صدمه بزنی . درست میشه مردای زیادی دیدم بیشتر از اینا وابسته خانواده بورن ولی درست شدن میدونم شما حتما که خیلی تلاش کردی برای حال خوب زندگیتون ولی ناامید نشو  قلق شوهرتو پیدا کن سروری کن 

خدایم برایم کافیست💗

مادرشوهرت پیش شما پسرشو سرزنش میکنه؟ چندبار صداشو ضبط کن به شوهرت نشون بده بگو این مادری که انقدر ا ...

اره چ حرفا ک ازش نمیزنه همیشه پسر کوچیکشو میبره بالا(البته حلالش باشه چون واقعا ادم خوبیه) شوهر منو عین سگ میاره پایین کلا حمال خانوادگیه 

هی میزنن تو سرش جلوش بچه هامو کتک میزنن ی بار از دستشویی بیرون اومده بودم خبر نداشتم بچم شیطونی کرده برادرشوهر اخریه داشت میزد بچمو چنان جیغی زدم و هولش دادم و زدمش خودشو ک همشون دهنشون باز موند بچم کوچیکه تازه ۳سالشع برادرشوهرم۱۴سالشه ولی شوهر من عین گاو داشت نگاه میکرد بخاطر دفاع از بچمم منو دعوا کرد ک نباید ب اونا حرف بزنم 

عزیزم همینارو گفتم منو مسخره میکنه میگ نوه کجاااست یادگاری چ کوفتیه بده بچه اون بپوشه منم هی با زبون ...

میگفتی نمیدم و دیگه حرفی نمیزدی بنظرت باز چی میگفت داد و بیداد میکرد؟ ببین نمیشه بگی پرس میکنن این سر شما خالی میکنه و تمام 

ببین یکم بخودت کمک کن میگی راه فراری نیست پس باید اوضاع درست کنی اگر سکوت میکردی و فقط میگفتی نمیدم چی میگفت ؟

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

بیشتر اقایون نیازی به دعا ندارن اینطوری تربیت شدن که وابسته پدر و مادرشون باشن و تا اخر عمر جوری خودشونو مدیون اونا بدونن که بدون اجازشچن آب هم نخورن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
نه عزیززززم توروخدا اینجوری نگو الان عصبی و خشمگینی ، حق داری ولی از مرگ اینقدر راحت حرف نزن نفرین ...

انقد همه جوره تلاش کردم اخر کارم رسیده ب نفرین خیلی درمونده ام 

همش بهم میگ خاهی این (که لال باشم و غلامی کنم)نخام هری 

پس چطوری مهربونی کنم 

نمیدونم کجا چ گناهی کردم ک...

اره چ حرفا ک ازش نمیزنه همیشه پسر کوچیکشو میبره بالا(البته حلالش باشه چون واقعا ادم خوبیه) شوهر منو ...

یعنی میدونه خانوادش براش ارزش قائل نیستن و بازم طرفداریشونو میکنه؟

خدا بهت آرامش بده و یه راهی جلو پات بذاره ان شاءالله.به اعصابت مسلط باش ببین قلق شوهرت چیه به چه چیزایی علاقه داره شما همونجوری که خوشش میاد رفتار کن.با پنبه سر ببر

میگفتی نمیدم و دیگه حرفی نمیزدی بنظرت باز چی میگفت داد و بیداد میکرد؟ ببین نمیشه بگی پرس میکنن این س ...

میگ باید بدی اخه خیلی اصرار کرد همش میگف جا گیرن بده بره اونا لازم دارن( در حالی ک ندارن من یدونه هم طلا ندارم ولی خانوم اون زایمان کرد طلا گرف روز زن طلا گرف. من هیچ کدوم ندیدم کجااا پس نیاز داره) صد در صد میدونم مادرش یادش داده چون همه اون لباس کفشارم مادر خودم برای بچه هام تهیه کرده بود اخر مجبور شدم بگم پولش از مادر خودم بیرون اومده اصن ب تو چ ک بدم یا ن ببین گلم مشخص بود ک از جایی پر شده وگرنه چرا تا الان از این گیر ها نمیداد چون ی بار مادرشوهرمم کفشای فسقلی بچه هامو دیده بود گف ک بشور بزارشون بچه برادرشوهرت بپوشه منم گفتم فلانی نیاز پولداره نیاز به کفش دست دو بچه های من نداره) 

یعنی میدونه خانوادش براش ارزش قائل نیستن و بازم طرفداریشونو میکنه؟ خدا بهت آرامش بده و یه راهی جلو ...

دقیقا میدونه یک بار رفتم پیش یک اخوند گف باطل سحر میدم برای اب قران خوند دادم بخوره از این رو ب اون رو شد حتی میگف مانیسا من یتیم هستم من خانواده ندارم از اونا جلو من حرف نزن ولی باز ک میره خونشون و چند وعده ای غذا میخوره حمالی کامل میکنه براشون

دقیقا میدونه یک بار رفتم پیش یک اخوند گف باطل سحر میدم برای اب قران خوند دادم بخوره از این رو ب اون ...

حِرز بگیر برای خودت و بچه هات و شوهرت‌‌‌‌‌..هرکسی دعاتون بکنه هیچ تاثیری ندارد روتون دیگه

محبت ایدز نداره....بکنید😉🤪👍
بیشتر اقایون نیازی به دعا ندارن اینطوری تربیت شدن که وابسته پدر و مادرشون باشن و تا اخر عمر جوری خود ...

فک کن نشسته با پدرش با نظر پدرش زمین مسکونی خریده اونم از روستا (چون من شوهرمو اوردم شهر پدریم ) اومده با خوشحالی قولنامه نشون من داده 

منم هیچ نگفتم فهمید ناراضیم 

و واقعا هم زمین هنوزم ک هنوزه مشکل داره و نصیب شوهرم نشده و نخاهد شد چون منم خیلی تلاش برای این زندگی کردم

دقیقا میدونه یک بار رفتم پیش یک اخوند گف باطل سحر میدم برای اب قران خوند دادم بخوره از این رو ب اون ...

چی بگم😑شاید واقعا یه چیزی به خوردش میدن که انقدر طرف اوناست.

اهل نماز و قرآنه؟یعنی احکامو رعایت میکنه؟آخه اگه آدم مومنی باشه دعا و طلسم بهش تاثیر نمیذاره