2777
2789
عنوان

ھمسرم لب بہ غذا نزد

2273 بازدید | 102 پست

تاحالا اینجوری ایراد نگرفتہ بود خورش بادمجون بود خوب بادمجون سرخ کنی روغن میبرہ تقصیر من نیست گفت تف بہ این غذا کہ درست کردی پر روغن نمیدونی من دندونم درد میکنہ این چہ وضعشہ من مریضم این چیہ ؟غذای روغن دار واسہ دندون درد بدہ عفونتشو بدتر میکنہ ؟من نمیدونستم اصلن شب خوبی نبود بچم سرش خورد تو دیوار یہ سالشہ حال خوبی ندارم😔

چرا (ه) رو اینجور مینویسی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عیبی نداره عزیزم

این روزا روی همه فشاره

نمیگم کارشون درست بوده... اما عصاب خودتو خرابش نکن🤍

بودنت بودنَ منه♾️شهریارم🤍                                                                               

حرص دندون دردش رو سر تو خالی کرده زوغن ربطی به عفونت نداره

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

فدا سرت 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بهونه کرفته عزیزم منم اولین باره میشنوم روغن برای دندون درد بده،بعدم خورش بادمجون روغن زیاد میبره میخوای یه راهی بهت بگم دیگه اصلا روغن نبره

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇