2777
2789
عنوان

مطالبه ی مهریه

334 بازدید | 15 پست

اگه کسی مهریش رو اجرا بذاره و مطالبه ی مهریه بزنه و دادگاه براش وقت تعیین کنه باید چی بگه؟ شوهر هم میاد تو جلسه ی دادگاه؟ 

اصلا قاضی چی میپرسه؟ 

باید خانم چی بگه؟ 

لطفا هرکسی بلده بیاد کمک مرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله خدا کمکتون کنه عزیزم 

ان شاالله ، البته منم استرس دارم ، نمی‌دونم چی میخاد بگه ، صد میلیون نفقه هستش ، نمی‌دونم چطور میخاد بده

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
ان شاالله ، البته منم استرس دارم ، نمی‌دونم چی میخاد بگه ، صد میلیون نفقه هستش ، نمی‌دونم چطور میخاد ...

چجوری حساب کردین؟ شورای حل اختلاف رو پشت سر گذاشتین و اونا براتون کارشناسی کردن؟ 

چجوری حساب کردین؟ شورای حل اختلاف رو پشت سر گذاشتین و اونا براتون کارشناسی کردن؟ 

بله کارشناس انجام دادش ، کل دوران عقد وازدواجمو زد دیگه

اگه خونه ا ماشینی اموالی حتی سیمکارت ۱۲ داره میتونی توقیف کنی  میتونی از قاضی بخوای این اجازرو ...

سیمکارت 12؟یعنی چی ببخشید؟ 

یعنی میشه درخواست داد خطاش مسدود بشه؟ کارت ملیش قفل بشه؟ حکم جلب میدن؟ 

یعنی گردش حساب ها چک بشه که هر موقع پول اومد تو حسابش متوجه بشیم؟ 

بله کارشناس انجام دادش ، کل دوران عقد وازدواجمو زد دیگه

چه خوب پس یعنی قاضی براتون حکم صادر کرده و دادنامه داده؟ 

میشه بگید براتون ماهیانه چقدر کارشناس چه مبلغی رو بعنوان نفقه تعیین کردن؟ 

سیمکارت ۹۱۲ اگه قیمتی باشه نه خطاشو مسدودنمیکنن ولی میتونی منع خرج ازکشور بگیری اره

گفتن چون پرونده تو اجرای ثبت مختومه شده و اومده دادگاه دیگه ممنوع خروج نیست الان و حساباشم حتی مسدود نیست دیگه

در صورتی که هنوز با قاضی وقت رسیدگی نداشتن

یعنی حکم جلبش رو نمیدن هیچ جوره؟ 

چه خوب پس یعنی قاضی براتون حکم صادر کرده و دادنامه داده؟  میشه بگید براتون ماهیانه چقدر کارشنا ...

الان ماهی 2500یا 2800بود برای امسال، سالهای قبل کمتر

چه خوب پس یعنی قاضی براتون حکم صادر کرده و دادنامه داده؟  میشه بگید براتون ماهیانه چقدر کارشنا ...

کارشناس نفقه برید ، الان باید بریم دادگاه برای ادامه ماجرا