2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین دوره زمونه همه بدبختن از من بچه بگیر تا شما من دختر ۱۶ ساله ای هستم که تا ۲ سال قبل بهترین دخ ...

عزیزم عیبی نداره بهترین راه حرف زدن منطقی و درست با پدرتون صدرصد با صحبت آروم و منطقی و متفاوت از همیشه اوکی میشه همه این سن رو میگذرونن و پدر مادر باید متوجه ی حالات خاص اون دوران باشن، اگه الان لایف استایل سالمی دارید و پشیمونی اگه احیانا خطایی بوده، بهترین راه، بهتریننننننن راه صحبت کردن منطقی و درست هست، مشخصه که چقدر درحال حاصر فهیم و موجه هستید... مطمئنم با صحبت کردن میتونید مشکل رو حل کنید

برات بهترین هارو میخوام عزیزدلم دوسال بزرگترم ازت و کاملا متوجه ات هستم بیش از اون که فکرشو کنی

اگه مشکلی بود بهم بگو حتما هستم مشتاقانه ❤️

منم خیلی بهش گفتم ولی فقط ی دو روز خوبه بعدش دوباره میشه مث قبل 

شوهره منم محبت میکنه ولی چه فایده حرف همو نمی‌فهمیم ازش خیلی دلخورم بوسم میکنه بغلم میکنه میگه عاشقمه ولی چرافردا بادوستات میخوای بری شمال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ایشالا تو خزر غرق شی...

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

من تک بچه ام کسی ندارم کلن باهاش حرف بزنم نه دوست نه رفیق هیچی ی وقتا می‌خوام باهاش حرف بزنم میگه اه چقدر حرف میزنی اما صبح تا شب تو اینستا کلیپ میبینن اعصاب داره تنهایی چه مشکلی من حتی کسی ندارم حرف بزنم حتی روز مرگیام حتی بگو چه خبر خوبی

زندگی جای قشنگی نیست