2777
2789
مجردین و از تنهایی رنج میبرین ؟ ازدواج کنین تا از تنهایی بیشتر رنج ببرین

اینطور نگو بودن با ادم درست زندگی رو از این رو به اون رو میکنه

هر چیزی واقعی و عمیقش خوبه نه فیک و ظاهریش✌️
مجردین و از تنهایی رنج میبرین ؟ ازدواج کنین تا از تنهایی بیشتر رنج ببرین

من اینو شنیده بودم میگ مجردین از تنهایی رنج میبرین ازدواج کنین تا ازتنهایی لذت ببرین(ینی اوقات تنهایی تو زمان متاهلی لذتبخشه😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم الان از همیشه تنها ترم تو اتاق رفته تو پذیرایی بخوابه منم خیلی از تنهایی میترسم اصلا خوابم نمی‌ب ...

چ تفاهمی  منم تنهام تو اتاق اون پذیرایی خوابه 

البته با این تفاوت که من خودم پرتش کردم تو حال

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
اینطور نگو بودن با ادم درست زندگی رو از این رو به اون رو میکنه

از صدتا یکی 

اونام یا خرشانسن 

یا استثنا

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من اینو شنیده بودم میگ مجردین از تنهایی رنج میبرین ازدواج کنین تا ازتنهایی لذت ببرین(ینی اوقات تنهای ...

نه ورژن واسه ما بهتره چون تجربه خودمه 🥲

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

گاهی اینکارا رو میکنه اما ن خیلی

قبل بچه بیشتر بود

ولی میدونی چی آزارم میده ؟ اگ بخوام با کسی درد دل کنم اون قطعا آخرین نفره. چهار ساله زنشم ب تعداد انگشتای یک دستم باهاش درد دل کردم هر بارش هم بدون استثنا تبدیلش کزد ب دعوا🙂 فقط حالمو بدتر کرد... بعد ادعا مبکنه دوسم داره ولی کلامی زیر صفره 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡