2777
2789
چ اخلاقایی ماشالله اکثر مردا اخلاقا بد با تنوع بسیار بالایی دارن

وولخرجه . لجبازی.  نمی‌فهمه کجا چی بگه.  کلا هر کاری بخواد بکنه مشورت نمیکنه. گاهی کم توجه بهم و ی سری چیزا ک قابل گفتن نیس

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه

ما هم سالهاست دست همو نگرفتیم حتی.بوس و بغل ک هیچی

فقط گاهی واس رابطه میاد منم اصلا دوست ندارم سرد شدم خیلی.

زندگیمون سالهاست تموم شده فقط شناسنامه ای زن و شوهریم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم عیبی نداره بهترین راه حرف زدن منطقی و درست با پدرتون صدرصد با صحبت آروم و منطقی و متفاوت از هم ...

بابام خیلی رو درسم حساسه و منم وقتی میبینم اینقدر حساسه تمرکزم بهم میریزه و خراب میکنم 

چطوری بهش بگم براش مهم نباشه چون واقعا دارم اذیت میشم

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀
والا برا منم همینه، اونقد از هم دور شدیم، اصلا دیگه حسی بهش ندارم، هر چی میگم بهش بر میخوره، بخدا هر ...

دقیقا یه وقتا انقدر خوبیم بخدا انقدر باهاش مهربونم سر یه اشتباه کوچیکم یا یه حرف کوچیک انقدر بد دلمو میشکونه

دقیقا ولی من هیشکی و ندارم باهاش حرف بزنم به خودشم که میگم.....

منم کسیو ندارم. خواهر ندارم ب دوستامم ترجیح میدم نگم. کلا اینطوری بار اومدم انقد خانوادم منو نشنیده گرفتن ک درون گرا و منزوی شدم. اینجاهم تاپیک بزنی هیشکی نمیاد. توی این کره خاکی لعنتی من واااقعا تنهای تنهام🙂

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

والا برا منم همینه، اونقد از هم دور شدیم، اصلا دیگه حسی بهش ندارم، هر چی میگم بهش بر میخوره، بخدا هر ...

همشون اینجورین انتقاد پذیر نیستن من همش حرفام میریزم تو خودم آخرم میگه چرا قیافت کج

زندگی جای قشنگی نیست 
محبت میکنم ولی نیاز دارم محبتم دریافت کنم 

ی بازه زمانی نسبتا طولانی مثلا ی ماه کامل 

بدون هیییچ چشمداشتی بدون هیچ انتظار دریافت متقابل محبتت بیا و همش بهش توجه کن درکش کن محبت کن ارومش کن بهش انگیزه بده 

تاکید میکنم بدون هیچ انتظار متقابلی 

نتیجشو میبینی بهت قول میدم عزیزم 

ما هم سالهاست دست همو نگرفتیم حتی.بوس و بغل ک هیچی فقط گاهی واس رابطه میاد منم اصلا دوست ندارم سرد ...

دست همو گرفتن و کنار هم نشستن و جلو خواندش بد میدونه میفهمم چون مادرش ناراحت نشه ولی وقتی میگم اون اصلا گناهکار نیست و اینا ساخته ذهن منه