بیسکویت_مارکدار مدیر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1963 عنوان چقدر سخته با وجود شوهر داشتن بازم احساس تنهایی کنی احساس کمبود محبت😓 | مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 91 پست خانمای متاهل شوهرای شمام اینطورین؟ بوستون میکنن بغلتون میکنن؟ واسه من ک فقط موقع رابطه😓تازه الان چند روزم هس واسه رابطه سمتم نمیاد 1402/10/20 | 00:53 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیدنه عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 9292 چ اخلاقایی ماشالله اکثر مردا اخلاقا بد با تنوع بسیار بالایی دارن وولخرجه . لجبازی. نمیفهمه کجا چی بگه. کلا هر کاری بخواد بکنه مشورت نمیکنه. گاهی کم توجه بهم و ی سری چیزا ک قابل گفتن نیس گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
باران_حسرتها عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 12763 ما هم سالهاست دست همو نگرفتیم حتی.بوس و بغل ک هیچیفقط گاهی واس رابطه میاد منم اصلا دوست ندارم سرد شدم خیلی.زندگیمون سالهاست تموم شده فقط شناسنامه ای زن و شوهریم برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
دختر_بهارکی عضویت: 1402/05/19 تعداد پست: 2787 عزیزم عیبی نداره بهترین راه حرف زدن منطقی و درست با پدرتون صدرصد با صحبت آروم و منطقی و متفاوت از هم ... بابام خیلی رو درسم حساسه و منم وقتی میبینم اینقدر حساسه تمرکزم بهم میریزه و خراب میکنم چطوری بهش بگم براش مهم نباشه چون واقعا دارم اذیت میشم کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀
mhhhggg عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1017 والا برا منم همینه، اونقد از هم دور شدیم، اصلا دیگه حسی بهش ندارم، هر چی میگم بهش بر میخوره، بخدا هر ... دقیقا یه وقتا انقدر خوبیم بخدا انقدر باهاش مهربونم سر یه اشتباه کوچیکم یا یه حرف کوچیک انقدر بد دلمو میشکونه
7767_zahra عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 1428 محبت میکنم ولی نیاز دارم محبتم دریافت کنم ازدواجتون سنتی بود؟
بیدنه عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 9292 ولی من حسرت خیلی چیزارو دارم حسرت یه عشق واقعی یه مرد عاشق منم حسرت خیلی چیزا رو دارم 😔😔 گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 20164 دقیقا ولی من هیشکی و ندارم باهاش حرف بزنم به خودشم که میگم..... منم کسیو ندارم. خواهر ندارم ب دوستامم ترجیح میدم نگم. کلا اینطوری بار اومدم انقد خانوادم منو نشنیده گرفتن ک درون گرا و منزوی شدم. اینجاهم تاپیک بزنی هیشکی نمیاد. توی این کره خاکی لعنتی من واااقعا تنهای تنهام🙂 تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
7767_zahra عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 1428 ما هم سالهاست دست همو نگرفتیم حتی.بوس و بغل ک هیچی فقط گاهی واس رابطه میاد منم اصلا دوست ندارم سرد ... چن سالتونه؟ چن ساله ازدواج کردین؟
kaktossorati عضویت: 1402/09/05 تعداد پست: 2995 والا برا منم همینه، اونقد از هم دور شدیم، اصلا دیگه حسی بهش ندارم، هر چی میگم بهش بر میخوره، بخدا هر ... همشون اینجورین انتقاد پذیر نیستن من همش حرفام میریزم تو خودم آخرم میگه چرا قیافت کج زندگی جای قشنگی نیست
aghdaskhoshghele عضویت: 1401/10/10 تعداد پست: 2312 محبت میکنم ولی نیاز دارم محبتم دریافت کنم ی بازه زمانی نسبتا طولانی مثلا ی ماه کامل بدون هیییچ چشمداشتی بدون هیچ انتظار دریافت متقابل محبتت بیا و همش بهش توجه کن درکش کن محبت کن ارومش کن بهش انگیزه بده تاکید میکنم بدون هیچ انتظار متقابلی نتیجشو میبینی بهت قول میدم عزیزم
بیسکویت_مارکدار مدیر استارتر عضویت: 1402/09/16 تعداد پست: 1963 ازدواجتون سنتی بود؟ آره ولی 6 7 ماه آشنایی داشتیم
mhhhggg عضویت: 1400/03/19 تعداد پست: 1017 ما هم سالهاست دست همو نگرفتیم حتی.بوس و بغل ک هیچی فقط گاهی واس رابطه میاد منم اصلا دوست ندارم سرد ... دست همو گرفتن و کنار هم نشستن و جلو خواندش بد میدونه میفهمم چون مادرش ناراحت نشه ولی وقتی میگم اون اصلا گناهکار نیست و اینا ساخته ذهن منه
بیدنه عضویت: 1398/11/20 تعداد پست: 9292 و من همین امشبم دعوا کردیم پتو و خودشو پرت کردم تو. حال بخوابه گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
فریبا1374 عضویت: 1402/07/03 تعداد پست: 664 همشون اینجورین انتقاد پذیر نیستن من همش حرفام میریزم تو خودم آخرم میگه چرا قیافت کج مال من حتی اونم نمیگه اصلا واسش هیچی منو زندگیمون مهم نیست