2777
2789
عنوان

۴ روزه عقد کردم...

782 بازدید | 42 پست

من ۴ روزه عقد کردم ازدواجم کاملا سنتی بود و قبل از ازدواج هیچ تجربه دوستی با جنس مخالف نداشتم 

الان واقعا نمیدونم باید چکار کنم چطور باهمسرم رفتار کنم

چطور براش دلبر و خواستنی باشم 

بهم نزدیک که میشه نمیدونم باید چکار کنم

بهم ابراز علاقه که میکنه نمیدونم در جوابش چی بگم و چکار کنم میترسم زود ازم خسته بشه 

مثل ربات میمونم نهایت یه لبخندی بزنم بهش 

اگه هم بخوام محبت کلامی کنم خیلی مسخره میشم و اصلا بلد نیستم 

انقدر استرس دارم اون لحظه ها که چکار کنم که تمام لذت باهم بودنمون با استرس از بین میره 

بهم بگید چطور درست بشم 

چکار کنم 

واقعا میترسم همسرمو از دست بدم😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم کم و آروم آروم یاد میگیری و راه میوفتی 

لازم نیست شروع طوفانی داشته باشی و کولاک کنی 

همین خجالت و رو دزدیدن هم دلبری میکنه

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

والا نترس از دستش نمیدی برک روبیکا کانال های همسر داری و اینا عضو شو کلی دلبری دارن سرچ کن تاپیک های دلبری نی نی سایت

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

عزیزم طبیعیه آروم آروم درست میشه چون تجربه نداشتی و همسرت هم اینو متوجه شده خودش یختو آب میکنه کم کم

ان شاءالله خوشبخت میشی

‏سلام بر کسانی که قلب انسان ها را امانت الهی می‌دانند..:)❤️‍🩹