2777
2789
عنوان

۴ روزه عقد کردم...

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 42 پست

ازش تعریف کن از هیکلش ازتوانمندی هاش ازقیافش بهش بگو بهترین همسر دنیایی کنارت ارامش دارم چقدر توخوبی میشه انقدر خوب نباشی شتاب رو از خودت دور کن کارهاتو با ملایمت انجام بدم ن اینکه فس فس کنی کندم نباش اما عجولم نباش مرز بین کندی وسرعت همیشه دم دستش نباش هراز گاهی زنگ زد ن همیشه ها بگو الان کار دارم بعد خودت نیم ساعت یع ساعت بعد بهش زنگ بزن بگو ببخشید دستم بند بود و کلی نکات دیگه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم  

لبخند و اخلاق خوب یادت نره ، خودت کم کم راه میوفتی..

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

اونوقت من که همش حرص میخورم لوندی هامو کی قراره خرج کنم چرا نیمه گمشده ام نمیاد🤣🤣البته ما الان فقط حرفیماا پاش بیفته میبینیم هیچی بلد نیستیم😂سرچ کن تو اینستا و نت..فیلم های عااشقانه هم حتما نگاه کن تاثیر میگیری

نترس آبجی نگران نباش 

خودت باش 

و اینکه خوش رو باش 

گاهی ناز کن 

گاهی بگو بهش نیاز داری 

ازش خبر بگیر 

مطمئن باش روز به روز رابطتون بهتر میشه 

مبارکتون هم باشه 

برا ما هم دعا کنید ماهم زودتر دستمون چفت بشه تو دست کسی 😊

جاااااانه عمت لایک نکن !