2777
2789

سلام شبتون بخیر 

امیدوارم حالتون خوب باشه، من طبق عادت هر روز تحرک دارم و می دوم، الان شدیدا درد دارم تو قسمت سمت چپ لگن، نمیتونم درست راه برم،ممکنه در رفتگی رخ داده باشه؟ کسی تجربه ای داشته؟ 

متشکرم از وقتی که میذارید 

عاقبت بخیر و خوشحال باشید💚🌼☘

کاربری سال1399:)

منم بخاطر تمرین سنگین درد لگن داشتم استراحت بده خودش خوب میشه

{۱۴۰۲/۸/۱۷} بهترین تاریخ عمرم>> :)))❤️❤️وزن الانم۶۲|هدف اول ۵۵|هدف نهایی ۵۰😁تو تاپیک های جن و ارواح حتمااا تگم کنین😃 ✋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم دررفتگی باشه

شاید گرفتگیه

برای منم گاهی پیش اومده

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی 🖤                                           #کرمان_تسلیت 🖤                                                  #شیراز_تسلیت🖤                                                ⁦🇵🇸⁩جنگیدن علیه ستمکارانِ سراسر جهان، تنها حقی است که برای انسانِ عصر ما باقی مانده است؛ چرا که درست در آن لحظه که ستمکاران برمی‌خیزند تا این حق را هم از انسان بگیرند، درست در همان لحظه، این جنگ، به اوجِ عظمت و حقانیتِ خود میرسد.⁦🇵🇸⁩                                                        #آتش_بدون_دود.                                            #نادر_ابراهیمی.                                                                                                                   
انگاری خودم تاپیک زدم چه جالب  پریشب از درد سمت چپ لگنم اشکم درومد صبحش ورزش کردم فکر م ...

هرچه از دوست رسد نکوست، اما درد وحشتناکی هست وقتی میخوای بلند بشی، فردا هم باید سه طبقه رو متر کنم‌کار دارم‌بیرون😄

کاربری سال1399:)

سلام. إن شاءالله طاعات قبول.

لطفا در صورت تمایل از طریق لینک زیر بصورت کاملا رایگان و آسان با صرف حدود ۲ دقیقه زمان، در سامانه mili عضو بشین. با اینکار به من و شما هرکدوم ۵ میلی گرم طلا داده میشه. بعد از ثبت نام تا ۵۰۰ نفر هم می تونید با کد خودتون عضو کنید و به ازای هر کدوم ۵ میلی گرم طلا بشما و فرد ثبت نام شونده داده خواهد شد.

milli.gold/app/sign-up?referralCode=milli-exwiv

السلام علیک امیرالمومنین علی مولا علیه السلام!

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن