2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقا من تاریخم خوب نیست اذیتم نکنین😭💔🤣

راست میگه منم تاریخم خوب نبود نهم زوری معلم با کلی ارفاق۱۳ داد  بعد نوبت دوم ۲۰ شدم😂😂

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️
موفق باشی خواهر

همچنین

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

عربی دارم معنی و کلماتو حفظم تمرین ها هم تا خدودی قواعد صفرررررر فردا ساعت ۵ پا میشم شروع میکنم ب خوندم برااام دعا کنین 

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

آقا من تاریخم خوب نیست اذیتم نکنین😭💔🤣

نظرت چیه من بیام بجای تو امتحان بدم 

دوشنبه امتحان داشتم فولم این درس و

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

شما شانس دارین😂😔 اره خداراشکر نهم مطالعات زیاد سخت نیست فقط درس ۹ ب بعد تاریخه من متنفرم ازش

ما هم هشتم نه و ده و یازده و دوازده تاریخی بود پاره شدم سرش با اینکه خونده بودم تو طول ترم

عربی دارم معنی و کلماتو حفظم تمرین ها هم تا خدودی قواعد صفرررررر فردا ساعت ۵ پا میشم شروع میکنم ب خو ...

منم همیشه قواعد بلد نبودم کلمات ولی خوب حفظ بودم

امتحانتو دادی الان دیگه؟چطور بود؟

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸