2777
2789

پسرم دوم دبستان میره واسه نوشتن تکالیفش قشنگگگگ جونمو میگیره باهوشه مطالب رو سر کلاس کاملا یاد میگیره وقتی میگم بنویس میگه من که اینارو بلدم چرا هر روز بنویسم

هرروز ۳ ۴ ساعت طولش میده بچه های شما توی چه مدت زمانی مشق هاشون رو مینویسن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من کلاس اوله 

معلمش خیلی کم مشق میده 

دخترم ساعتای ٢ ظهر شروع میکنه ٨ شب تموم میکنه. همونم به اصرار و دعوای من. 

یه کلمه مینویسه دو ساعت استراحت میکنه. اصلا نمیتونه پای دفتر بشینه. واقعا زیر یک دقیقه از جاش بلند میشه. 

دلم میخواد سرمو بکوبم تو دیوار از دستش

دختر من کلاس اوله  معلمش خیلی کم مشق میده  دخترم ساعتای ٢ ظهر شروع میکنه ٨ شب تموم می ...

دقیقا پسرم اینجوریه بخدا تپش قلب گرفتم از بس دعوا کردم و تهدید و جریمه آخر هم عذاب وجدان میگیرم ولی چکار کنم خیلی بازیگوشی میکنه

همش فکر میکردم بچه من غیر عادیه این حجم از شیطنت هاش انگار خیلیا اینجور هستن

خیلی هم ناراحت میشم بخاطر درس بینمون کدورت پیش میاد من خیلی غر میزنم و دعوا میکنم

دقیقا پسرم اینجوریه بخدا تپش قلب گرفتم از بس دعوا کردم و تهدید و جریمه آخر هم عذاب وجدان میگیرم ولی ...

من هر شب تصمیم میگیرم کاری به تکالیفش نداشته باشم فقط یکی دوبار تذکر ساده بدم و اگر ننوشت بذارم خودش با معلمش رو به رو بشه و چند باری معلم بهش تشر بزنه تا دفعه بعد اذیت نکنه. ولی دلم آروم نمیگیره و نمیتونم. 

شوهرم دائم میگه هیییچ کاری به تکالیفش نداشته باش بذار خودش انجام بده کم کم مسئولیت پذیر میشه. 

ولی من انقد حرص میخورم. هی بالا دفترش وامیستن میگم اینجا بد خط شد، اونجا کج شد، فلان جا اشتباهه، هم خودمو از بین میبرم هم اعصاب بچه رو خورد میکنم. 

اگر مادرا یه ذره دلمونو بزرگ کنیم و طاقت بیاریم، بچه هامون خیلی بهتر و موفق تر بار میان بخدا

من هر شب تصمیم میگیرم کاری به تکالیفش نداشته باشم فقط یکی دوبار تذکر ساده بدم و اگر ننوشت بذارم خودش ...

انگار خود منی    خیلییی بدخط ودرشت مینویسه وقتی میگم درست بنویس میگه همه دنیا بدخطن من دارم درست مینویسم  

انگار خود منی     خیلییی بدخط ودرشت مینویسه وقتی میگم درست بنویس میگه همه دنیا بدخطن من د ...

😂😂😂

دختر من یه بار انقد درشت مینویسه که تو هر خط چهارتا کلمه جا میشه، یه بار انقد ریز مینویسه که یه پاراگراف رو تو یه خط جا میده. 

انقدم تو هم تو هم که اصلا خونده نمیشه. 

خیلی اصرار داره دفترشو تزئین کنه، نقاشیش باز از خطش بدتره. انقد دفترش زشت و شلوغ میشه. تمام حاشبه های دفترشو یه نقاشی های زشتی میکشه 😂😂😂

انقدر دفترش خنده داره وقتی چشمم میفته نمیدونم بخندم یا گریه کنم یا خودزنی کنم🤦‍♀️

در مورد پسرت باید بگم کاملا طبیعی به اقتضای سن و اینحور بچه ها لجباز هستند و الکی لج میکنن دختر منم همین بود معلمش به من گفت برای من تو کلاس تعیین تکلیف میکنه که اینجور درس بده و اینکار کن و اینکار نکن. یه خورده این بچه ها غلدر و خود بزرگ بین هستند مثلا تا سالها قبل دخترم منو که فوق لیسانس دارم قبول نداشت سر حل سوالهای ریاضی میگفت اونی که من میگم درست نه اونی که تو میگی .باید روی رفتارش کار کنی تا این میزان خودشیفتگی و خودبرتر بینیش به مرور کمتر بشه .الان دختر من خوب شده دیگه میگه مامان تو از کجا همه جواب ها را بلدی .با مهربانی و جدیت و قاطع بودن پیش برو .و اکثریت بجه های الان سر دو تا خط مشق نوشتن دمار از روزگار مادر در میارن. البته معلمشون هم باید جدی باشه تا بجه ها همکاری کنند و بدونند باید فردا جواب معلم را بدهند .اغلب معلم های الان فوقالعاده مهربان هستند و کل فشار میفته رو مادر .

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .