2777
2789

دارم دق میکنم نفسم بالا نمیاد حالش خوب بود یهویی دیدم رنگش پریده و داغه بهش ایبوپروفن دادم ساعت ۸ هنوز تبش پایین نیومده ۳۸ هس چیکار کنم ؟؟؟

هنوز هیچ علایمی نداره فقط رنگ پریده و تب داره و بی حاله 

شربت سرما خوردگی و تب بر هم دادم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش عزیزم امشب تبش رو کنترل کن فردا علایم بعدی مریضی میاد بعد ببرش دکتر

دقیقا...ویروس .دختر منم شیش ماهشه گرفت .اما خوب شد خداروشکر

فقط استامینوفن سر ساعت بده

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
تنها دلیل تب عفونته

نه عزیزم بعضی از ویروس ها بدون ایجادعفونت  تب میکنند من دخترم بارها اینطور شده بدون آنتی بیوتیک خوب شده دکتر گفته ویروسه معمولا تب عفونت بیشتر از سه روز طول میکشه

دقیقا...ویروس .دختر منم شیش ماهشه گرفت .اما خوب شد خداروشکر فقط استامینوفن سر ساعت بده

پس تا سه روز صبر کنم خودش خوب شد انشاالله رد کرده خوب نشده و علایمش زیاد شد ببرم دکتر؟؟؟

یا فردا سریع ببرم من تحمل درد کشیدن دخترم رو ندارم