2777
2789
عنوان

راهنمایی راجب افسردگی

106 بازدید | 20 پست

چند ماهیه احساس میکنم افسردگی داره شدید میشه

در هفته چند روزش شاید خوبم به همه چی بدبینم که الان افتضاح شدید شده همش فکر میکنم دوستام اطرافیانم بهم کم محلی میکنن یا از با من بودن خسته میشن با کسی هستم یا خیلی باهاش گرم صحبت میکنم یهو بدبین میشم فکر خیانت میاد تو سرم ازش متنفر میشم وقتی هست گاهی باهاش خوش رفتارم وقتی نیست حس میکنم تقصیر منه از من دور شده فکر میکنم لایق اینهمه بدبختیم باعث خراب شدن زندگی همه منم وقتی وارد زندگی کسی میشم زندگیش خراب میشه احساس گناه دارم و فکر میکنم همه اتفاقات بد بخاطر همون گناهامه خودمو زشت بی ارزش میدونم بعضی وقتا استرس شدید میگیرم جوری که انگار خفم می‌کنن اینو خودم میتونم درمان کنم یا نیاز به مشاوره دار م دلم میخواد یه اتفاقی بیوفته که تا یکسال مدام گریه کنم هیچ اومیدی ندارم پرخاشگر و زود رنجم هستم 

لا حول ولا قوة الا بالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک نکنم فقط افسردگی باشه حتما برو روانشناس چون خود ادم نمیفهمه دقیقا چشه منم فک میکردم فقط افسردگی دارم ولی الان فهمیدم هم ادی اچ دی دارم هم اختلال اجتنابی هم اضطراب ..شرایط دکتر رفتنم ندارم فقط از تو نت هی میخونم هی استرس میدم به خودم

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام وقت بخیر حتما باید ذهن تراپی بشین

دکترای تخصصی (ph.d) روانشناسی                           مشاور خانواده ،عضو سازمان نظام روانشناسی و مشاوره ایران                                                              شماره نظام: 58971