2777
2789
عنوان

به خس ششم چقدر اعتقاد دارید🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 92 پست
بگو  مثبت باشه فقط😂

سوال منم میشه بپرسی

میتونی بپرسی بعد دانشگاه عوض میشه اخلاقش یا نه و اینکه به هم دیگه می‌رسیم؟😁❤

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه ازش بپرسی کی از ایران میرم کجا؟! گاو پلو هستم

عزیزم علم غیب هم ک داشته باشی نمیشه همچین چیزی رو گف 

نمیدانم چه خواهد شد و راستش را بخواهی دیگر برایم اهمیتی ندارد؛ من برای تمام احتمالات زندگی خسته ام .
عزیزم علم غیب هم ک داشته باشی نمیشه همچین چیزی رو گف 

سوال منم میشه بپرسی

میتونی بپرسی بعد دانشگاه عوض میشه اخلاقش یا نه و اینکه به هم دیگه می‌رسیم؟😁❤

لاتَخَف وَ لاتَحزَن، إِنّا مُنَجّوكَ‏ خدا میگه:‏نترس، نگران نباش، آخه من که نمیزارم این‌طوری بمونه🙂❤

حس ششم خودم از صد ۸۰ درصد درسته ولی واقعا برای خودم و اطرافیان اصلا معتقد نیستم کسی از کیلومتر ها مثلا حس کنه جنسیت بچه چیه یه چی شانسی میگن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
لا مصب اعتیاد اوره حس ششم🤣

بدجور🤦‍♀️🤦‍♀️😬

سوال منم میشه بپرسی میتونی بپرسی بعد دانشگاه عوض میشه اخلاقش یا نه و اینکه به هم دیگه می‌رسیم؟😁❤

میگه نه 

ولی ب دانشگاهی ک توش درس میخونه هم ربط داره

همینطوری هم نمیشه ک حتمن باید ی شناختی داشته باشه خواهرم از طرف تا بگه چ جور آدمیه 

مثلن سر پسرایی ک میخاستم رل بزنم باهاشون 

خداشاهده هر چی میگف درست در اومد 

نمیدانم چه خواهد شد و راستش را بخواهی دیگر برایم اهمیتی ندارد؛ من برای تمام احتمالات زندگی خسته ام .