یا چیز دیگه؟ به من گفت پماد ترمیم کننده بعد لیزر بگیر من همون زینک و گرفتم
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
پوست من حساسه بعد لیزر پوستم قرمز میشد یکم درد داشت
آخرم رو دستم بخاطر درجه بالاونزدن زینک ی لک کوچیک افتاد🫠
زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱
چند سال پیش میرفتم میگفت بزن میزدم بازم گاهی میسوخت پوستم،الان باز دوباره ۵ جلسه رفتم کلا چیزی نگفتن ...
چند سال پیش رفتی باز چرا مو در آورد بدنت
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
فکر کنم حدود ۴ سال پیش ۸ جلسه رفتم ولی دیکه واسه شارژ نرفتم
بعد دیگه مو در نیاورد بدنت اصلا بعد هشت جلسه؟