2777
2789

یا چیز دیگه؟ به من گفت پماد ترمیم کننده بعد لیزر بگیر من همون زینک و گرفتم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

من نمیزدم . بهتره بزنیم 

پوست من حساسه بعد لیزر پوستم قرمز میشد یکم درد داشت

آخرم رو دستم بخاطر درجه بالاو‌نزدن زینک ی لک کوچیک افتاد🫠

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سال پیش میرفتم میگفت بزن میزدم بازم گاهی میسوخت پوستم،الان باز دوباره ۵ جلسه رفتم کلا چیزی نگفتن ...

چند سال پیش رفتی باز چرا مو در آورد بدنت 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

فکر کنم حدود ۴ سال پیش ۸ جلسه رفتم ولی دیکه واسه شارژ نرفتم

بعد دیگه مو در نیاورد بدنت اصلا بعد هشت جلسه؟