2777
2789

من یه شخص اکتیوم... پر مشغله؛ فعالیت و کار 

با یه ذهن مشوش و اعصاب و روان نیمه داغون 

ولی هر روز تا جاییکه بتونم به هدفم پاسخ آری میدم! 

منتهی گاهی وقتا مثل امروز که توان بلند شدن ندارم مثل ماشینی که بنزین نداره نیاز به انگیزه فوران می‌کنه... 

جمله‌ای بگین که دوباره بلند شیم و فعالیت کنیم 💚

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تلاشم کمه

هدفم قبول شدن تو کنکوره پشت کنکورم

تا ۲ استراحت می‌کنم میرم میخونم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

عامممم

سنم کمه ولی خب میدونم میخوام چیکار کنم

کم کم دارم عادت خوب ب وجود میارم چون سوپر تنبلم🤣🤣

و اینکه امیدوارممم

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
بلندم نشدی نشدی عامو خبری نی تو بلند شدن 

ای جانم باردارین؟ 

اگه همه اینطور فکر کنه که کسی مثل پرفسور سمیعی و امثالهم متولد نمیشه عزیزم

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

انگیزه به درد شما نمیخوره، ما نیاز به انضباط داریم

گاهی باید قبول کرد که حالمون خوب نیست... 

من گاهی روزا واقعا افسرده وخستم وحال روحیم خوب نیست سعی میکنم تو تختم بمونم یا کارام ودرسام وکم کنم یا کند انجامشون بدم

برای مطالعه کردن ساعت مشخص کردم مثلا نیم ساعت مطالعه آزاد گاهی به ۵ساعت هم میرسه گاهی هیچی

برنامم برا ایندم مهاجرته، ولی این وسطام یهو ی خواستگار خوب پیدا میشه ک اصلا دو دل میشم چیکار کنم بمو ...

با هم برین 😂

ای جانم باردارین؟  اگه همه اینطور فکر کنه که کسی مثل پرفسور سمیعی و امثالهم متولد نمیشه عزیزم

بله 😹

ن من نیس از صب پاشدم خونه و ریخت و پاشای شوهرمو تمیز کردم الان نشستم دیگ خستم نمیتونم انگیزه بدم🤣

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

انگیزه به درد شما نمیخوره، ما نیاز به انظباط داری گاهی باید قبول کرد که حالمون خوب نیست...  م ...

و من امروز نیاز دارم تا شب بخوابم 

بله 😹 ن من نیس از صب پاشدم خونه و ریخت و پاشای شوهرمو تمیز کردم الان نشستم دیگ خستم نمیتونم انگیزه ...

بسلامتی بغلش بگیرین 

و‌ریخت و پاشای شوهر من دارن بهم چشمک میزنن 😂

بسلامتی بغلش بگیرین  و‌ریخت و پاشای شوهر من دارن بهم چشمک میزنن 😂

فدات عزیزم همچنین 

امان از دست شوهر شلخته😕😭

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

عامممم سنم کمه ولی خب میدونم میخوام چیکار کنم کم کم دارم عادت خوب ب وجود میارم چون سوپر تنبلم🤣🤣 ...

موفق باشی گلم 

چند سالتونه 

پادکست های مجتبی شکوری رو حتما گوش بدین 

خصوصا پادکست زندگینامشون رو 

فدات عزیزم همچنین  امان از دست شوهر شلخته😕😭

من از تنها چیزایی که بشدت متنفرم 

غذا پختن و ظرف شستن 😂

من از تنها چیزایی که بشدت متنفرم  غذا پختن و ظرف شستن 😂

من از پیاز رنده کردن خیلیییی بدم میاددد هرروز مجبورم دوبار پیاز رنده کنم چون آقا چندشش میش پیاز ببینه 🥲😹