2777
2789
عنوان

رمااان

73 بازدید | 13 پست

میشه یه رمان خیلی قشنگ واقعی معرفی کنین بخونم؟🥺واقعی باشه فقط 

رمانا دیگهرو میخونم حس میکنم وقت تلف میکنم ولی وقتی واقعی باشه خوشم میاد 

یادت باسه رفیق خدا کسیو لبِ پرتگاه قرار میده که قدرت پرواز داشته باشه😉🦋

زندگینامه مادام کوری رو بخون ، خیلی قشنگه اگر هنوز توی بازار باشه

در واقع تاریخی دوست داری، درسته؟

بعضی از رمان ها مثل جنگ و صلح ترکیب رمان و تاریخیه کاملا مستند

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

منم دنبال یه رمانم چیز جالبی نبود یا اگه بود مثلا جلد بعدیش رو گشتم نبود نصفه بود 

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دنبال یه رمانم چیز جالبی نبود یا اگه بود مثلا جلد بعدیش رو گشتم نبود نصفه بود 

من دوتا خوحدم خیلی خفن بود ولی خوب واقعی نبود اما موضعش واقعا وجود داره از اینجور ادما تو دنیا 

خیمه شب بازی 

طالع دریا 

قشنگن 

زندگینامه مادام کوری رو بخون ، خیلی قشنگه اگر هنوز توی بازار باشه در واقع تاریخی دوست داری، درسته؟ ...

هرجور باشه دوست دارم فق واقعی باشه😂

من دوتا خوحدم خیلی خفن بود ولی خوب واقعی نبود اما موضعش واقعا وجود داره از اینجور ادما تو دنیا  ...

عه برم بخونم ببینم چطوره از گوگل دیگه درسته ؟

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

رمان واقعی نمی‌شناسم ولی ...

بن بست ۱۷ 

اسطوره 

تب 

و با سقوط دست های ما فوق العاده‌ن 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
هرجور باشه دوست دارم فق واقعی باشه😂

رمان های میلان کوندرا بخصوص جاودانگی و بار هستی کاملا رئالیستن اگر منظورت اینه و من به هرکسی خوندنشون رو توصیه میکنم

دو تا رمان خانم پیرزاد هم همینطور

اگر هم کلاسیک دوست داری همین جنگ و صلح و بینوایان رو اگر نخوندی بخون 

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

آهان راستی اگه اهل کتاب هستی پیشنهاد میدم حتما مجموعه آن‌شرلی رو بخونی 

کلاسیک نابی داره 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
رمان های میلان کوندرا بخصوص جاودانگی و بار هستی کاملا رئالیستن اگر منظورت اینه و من به هرکسی خوندنشو ...

واقعین؟