2777
2789
عنوان

عجیب ترین چیزی که تو زندگیم شنیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 30 پست

من به شخصه نمی‌پسندم و اصلا دوست ندارم شخصی

در امورات چیدمان منزلم مداخله کنه چون منزل منه و اون طوری که خودم دوست دارم به سلیقه خودم باید بچینم

کمک دادن با سرخود چیدن خیلی فرق داره

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خیلی ناراحت میشدم ذوق جهیزیه به چیدنشه

ولی تو اون موقعیت که استرس همه چی داری اصلا حوصله این مار و نداری

ما اطرافیانمون هرکدوم عروس شدن مادر و مادرشوهرش چیدن نه خودش

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چه چیزایی دقت می کنیدخدایش  من سایت میام بعدش بخودم شک می کنم میگم شاید من عجیبم که به این ...

منم اینایی ک میگن ب تخمکمم نیست

کلا ادم ب تخمت بگیریم همه چیو سر سری ازشون رد میشم 

نمیشینم قصدو مرض ادمارو از توو کاراشون دربیارم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                 ۱۴۰۴/۴/۴ 🌱🦋
منم اینایی ک میگن ب تخمکمم نیست کلا ادم ب تخمت بگیریم همه چیو سر سری ازشون رد میشم  نمیشینم ق ...

بخداشاید باورنکنی تو این سالها که سایت میام 

یوقت یادم میاد به یه اتفاقی 

وتازه شاخاکم تیز میشه 

که پس 

منظور فلانی این بود درصورتیکه من اصلا اهمیت نمیدم وبه تخم مرغای توی یخچالم حواله میکردم😝

اگه جای عروس بودی چی؟؟

نه ناراحت نمی‌شدم و دم عروسی خودمو درگیر این مسائل نمیکردم

چون واقعا حال چیدن جهاز رو ندارم به شخصه

و اول زندگی نمیومدم با مادرشوهرم اینا دعوا کنم

بعدا خودم جاشون و تغییر میدادم اگه خوشم نیومد

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
ولی تو اون موقعیت که استرس همه چی داری اصلا حوصله این مار و نداری ما اطرافیانمون هرکدوم عروس شدن ما ...

خب باید برنامه ریزی باشه از قبل بچینه

اگه یکم قبل عروسی باشه که حرفتون درسته استرس نمیذاره آدم با آرامش و لدذت بچینه

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد  
خب باید برنامه ریزی باشه از قبل بچینه اگه یکم قبل عروسی باشه که حرفتون درسته استرس نمیذاره آدم با آ ...

خب ارع 

ولی وقتی  دیگه چیده شده چه کاری میشه کرد؟

بهترین راه اینه بی‌خیال شی

نه ناراحت نمی‌شدم و دم عروسی خودمو درگیر این مسائل نمیکردم چون واقعا حال چیدن جهاز رو ندارم به شخصه ...

هنوز اصلا حتی تاریخ عروسی معلوم‌نیس و ممکنه حتی بعد ماه رمضون باشه 

چه بی شخصیتی؟ اگه اون مادر و دختر،خودت و مادرت بودی هم باز این حرف حرف میزدی اون بدبخت میخواسته با ...

باور کن اگه مامان و خواهر خودمم بودن بی اجازه این کارو میکردن حرفم بازم همین بود اگر اجازه میگرفتن بحث فرق میکرد ولی به خودشون زحمت ندن یه اجازه بگیرن اونم جهیزیه که واسه هر دختری خیلی با هرزش و مهمه شاید دوست داشته باشه اولین بار با حضور خودش باز بشه

کاش میشد بشی🖤💔
هنوز اصلا حتی تاریخ عروسی معلوم‌نیس و ممکنه حتی بعد ماه رمضون باشه 

حالا شما چرا انقد حرص میخوری

فک نکنم عروس انقد ناراحت شده باشع

باور کن اگه مامان و خواهر خودمم بودن بی اجازه این کارو میکردن حرفم بازم همین بود اگر اجازه میگرفتن ب ...

دقیقا اگه اثاث کشی بود فقط میگفتن دستتون درد نکنه چی‌بگم 

باور کن اگه مامان و خواهر خودمم بودن بی اجازه این کارو میکردن حرفم بازم همین بود اگر اجازه میگرفتن ب ...

اون دخترخانم هم میتونست بزارع تمام جهازشو یکجا ببره

اون بدبخت ها هم کار بدی نکردن

اون دخترخانم هم میتونست بزارع تمام جهازشو یکجا ببره اون بدبخت ها هم کار بدی نکردن

من نمیگم کار بدی کردن یا ن فقط پرسیدم اگه جای عروس بودید چیکار میکردین گلم