2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگین من چرا انقدر افکار منفی دارم تو رو خدا برام دعا کنین🥺🤍

منم یه مدت اینجوری بودم سعی کن خودت و با کارای مورد علاقت درگیر کنی و با آدمای مثبت فیلمای مثبت و ...

برات دعا میکنم ❤️

از استخوان بی مغز

پوچ است حرف گفتن

حرف از نسب مگویید

هرجاحسب نباشد....

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
هعی 

😅👌

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 

فقط اومدم بگی سلام نی نی سایتیا دوستون دارم

بیشتره وقتاتنهام ودلم گرفته میام اینجاحالم خوب شه 

دردای بزرگی توی سینمه میترسم به میانسالی هم نرسم وبمیرم ازبس که فشار رومه.واسم دعاکنین همتونو میبوسم😙

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....
فقط اومدم بگی سلام نی نی سایتیا دوستون دارم بیشتره وقتاتنهام ودلم گرفته میام اینجاحالم خوب شه  ...

منم اوضاع روحیم داغونه حال خوشی ندارم میام اینجا هر از گاهی حرف بزنم دلم باز شه برات دعا میکنم توام برام دعا کن 

پسر هستین ؟

بله .

با اجازه 🙃

از کجا میشه فهمید یه پسر خوبه یا بد ؟

خوب .🤔چی بگم والا .😅

بستگی به شخص داره دیگه . 

به اخلاقش به رفتارش . و....

اینکه برخوردش چطوریه . 

و کلی چیز دیگه ....