2777
2789
خوب .🤔چی بگم والا .😅 بستگی به شخص داره دیگه .  به اخلاقش به رفتارش . و.... اینکه برخوردش چ ...

پسری که با همه ی دخترا گرم میگیره بعد میگه من به هیچ کی محبت نمیکنم تا به یکی محبت میکنم بهم نارو میزنه ...

به خدا تنهام و همه پشتم و خالی کردن

منم اوضاع روحیم داغونه حال خوشی ندارم میام اینجا هر از گاهی حرف بزنم دلم باز شه برات دعا میکنم توام ...

ممنونم گلم .الهی خیلی زود حال دلت خوب بشه آرامش وشادی بیاد زندگیت الهی هیچوقت اشک ازچشمات نریزه....❤

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسری که با همه ی دخترا گرم میگیره بعد میگه من به هیچ کی محبت نمیکنم تا به یکی محبت میکنم بهم نارو می ...

پسری که با هر دختری گرم بگیره . 

یعنی بدرد زندگی نمیخوره .ناراحت نشین 😉

یعنی نمی تونه متعهد به یک نفر باشه ...

حالا باز بستگی داره ها .که منظور از گرم گرفتنه چی باشه ..

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
هیچی نمیدونم چی بپرسم ازش که بفهمم چه جوری میشه کشف کرد 

خوب میتونی . نسبت به پست هاش و نوشته هاش و... نظر بدی .باهاش حرف بزن .

ببین بدرد هم میخورین یا نه 🤔

کاربر آقا 🙌      عاشق موسیقی ، کتاب ، طبیعت ☘️خواننده مورد علاقه ام استاد شجریان و حمید هیراد عزیزم❤️ساز هایی که خودم بیشتر کار میکنم گیتار و سه تار 🌻آیدیم تو سایر پلتفرم ها salehioriginal 
نه هیچ کارمه برام مهم نیست یعنی سعی میکنم 

شایدم پسر خوبی باشه 

تا باهاش حرف نزنی .

نمیشه فهمید 

نمیفهمم اصلا شما پسرا عجیبین خیلی

چرا خوب 😂

بخدا این حرف رو من به شما می زنم.

شما خیلی عجیبین.نمیشه پیش بینیتون کرد 😅

چرا خوب 😂 بخدا این حرف رو من به شما می زنم. شما خیلی عجیبین.نمیشه پیش بینیتون کرد 😅

چون خیلی مودی رفتار میکنین میگین برام مهمی بعد تو دعوا میگین برو خب 

دوست دارم ولی خب پیام نده دیگه 

من تنهام خیلی ولی با صد نفر معاشرت دارین 

تا دو کلمه میای حرف بزنی که چرا این اشتباه و کردی میزنین به در مغلطه و دعوا تهشم ما باید بگیم ببخشید 

البته توهین نباشه بعضیا 

یه وقتایی خیلی مهربونه یه وقتاییم یه جوری رفتار میکنه انگار مزاحمم 

واقعا 🤔

شاید با ینفر دیگه در ارتباطه .

یا شاید اخلاقش همینجریه ...