2777
2789
عنوان

مادرشوهرم داره بین منو شوهرم جدایی میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 31 پست
ممنون عزیزم  فکر کنم باید همین کار رو کنم , خیلی آدم بدجنسیه، کلا از همه ایراد میگیره غیر از د ...

غلط کرده ب حرفاش اهمیت نده اگه جلو شوهرت گفت خانوادت خودتم جا نداری و..... بگو خدارو شکر که عوضش خدا شوهر خوب عالی بهم داده جبرانش ومادرش گلی مثل تو.فقط بخاطر شوهرت بگو که بفهمه چه مادری عوضی داره

دقیقا اینقدر به شوهره هیچی نگفتم از مادرش فرشته ساخته که حالا مثلا من باعث رنجشش شدم 

باید با آدم بد جنس مثل خودشون رفتار کنی شوهر بکش سمت خودت بقیه حله اون ببینه رابطه باشوهرت خوبه وعالی بیشتر میسوزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرده ب حرفاش اهمیت نده اگه جلو شوهرت گفت خانوادت خودتم جا نداری و..... بگو خدارو شکر که عوضش خدا ...

چه جواب خوبی گفتی ممنون مهربونم عزیزم 

دقیقا آخه این جمله رو خیلی میگه 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉
باید با آدم بد جنس مثل خودشون رفتار کنی شوهر بکش سمت خودت بقیه حله اون ببینه رابطه باشوهرت خوبه وعال ...

آره ، دقیقا کلا هم هر وقت چیزی میخرم رفتارش خیلی بد میشه 

اما خب از بچگی به شوهرم یاد داده که مادر پدر هر کار کردن ی تو نباید بهشون بگی و... 

چه جواب خوبی گفتی ممنون مهربونم عزیزم  دقیقا آخه این جمله رو خیلی میگه

میدونم چی می‌کشی چون خودم دارم هفت خط روزگار 

راستی بعدش که گفتی شوهرم خوبه و.......مهم شریک زندگیم نه پدر و مادر بسوزونش

خیلی روی شوهرم تسلط داره و واقعا جو خونه خیلی سنگین شده ، احساس بدبختی میکنم ، احساس سربار بودن  ...

دقیفا زندگی من رو داری  تازه از مطب برگشتیم  دیدم تشک و پتو ی دخترمو انداخته تو باغچه   روانیه 

دقیفا زندگی من رو داری  تازه از مطب برگشتیم  دیدم تشک و پتو ی دخترمو انداخته تو باغچه  ...

عزیزم درکت میکنم ، اگه به شوهرم بد مادرش رو بگم گریه می‌کنه ، باور کن اینقدر اصلا. 

فک کنم‌ نباید رابطتو قطع کنی باید باشوهرت بری ولی کم کم شوهرتو بپزی بش نگو توهین کنه ولی بگو تو پشت و پناهمی تو حامی منی طوری رفتار نکن که فکر کنه از مادرش بدت میاد مثلا بگو اگه بدرفتاری بام شد لطفا بیا زودتر بریم خونه  

سیاست نداری وقتی اون حرفا رو بهت میزده باید میومدی توی اتاق مینشستی و‌گریه میکردی، بعد شوهرت میگفت ...

اره با این سیاستم موافقم اگه زنه خودشو بزنه به موش مردگی ام باز مقصر میشه ننیتونه بگه نگفتم چون ادم بیخود گریه. نمیکنه اگرم ازین ادماست که حاشا میکنه گوشیتو درحالت ضبط صدا بذار 

اره با این سیاستم موافقم اگه زنه خودشو بزنه به موش مردگی ام باز مقصر میشه ننیتونه بگه نگفتم چون ادم ...

خیلی زن موذی ی هست و قشنگ بلده کاری کنه که بسوزونتت 

مثلا یکی از کارهاش این هست که وقتی ی جمعی سر سفره هست آخرین نفر برای من غذا می‌کشه و از قصد  از من دورتر می‌زاره و اصلا نمیگه این غذا رو شبنم بگیره ، خیلی بلده توی همه کار هاش همینطوره