2777
2789

امروز فهمیدم چقدر تنهام 

هر روز تنها تر ازروز قبلم ، دلم میخاد بازم مستقل باشم برم سرکار ، خسته شدم از خونه نشستن و طعنه های مادرش روشنیدن امروز مادرش علنی بهم گفت فکر بچه باشم ،اگر نمیتونستم مادر بشم چرا ازدواج کردم 

من چن ماه بیشتر نیس ک مزدوج شدم و خودم نخاستم خیلی دلم شکست از دخالت بیجای مادرش حتی اسم هم برای بچه انتخاب کرده 

واقعا خستم حس پوچی دارم ،از طرفی هم حقمه خودمو ب پول فروختم 

مادر شوهری که بد جنسی نکنه مادرشوهر نیست .

گوش نده 

کاره خودتو بکن 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخ فداتشم من🥲 میفهممت

خیلی حالم بده من برا خودم ادم موفق و مستعدی بودم اما الان شدم یه خونه نشین افسرده ک یه پیر زن 70ساله بهش تمر و نهی میکنه و گاها باید کاراشو هم انجام بدم 

حتی تو مسائل خصوصی زندگیمم مداخله میکنه 🥺🥺

خیلی حالم بده من برا خودم ادم موفق و مستعدی بودم اما الان شدم یه خونه نشین افسرده ک یه پیر زن 70ساله ...

اینطور که میگی خیلی تحت فشاری حتما 

از یه بزرگتر کمک بخوا

به شوهرت بگو

یه کاری بکن خودتو نجات بده 

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!
مادر شوهری که بد جنسی نکنه مادرشوهر نیست . گوش نده  کاره خودتو بکن

اخه مشکل اینحاس میره ب شوهرمم میگه ، چن روز پیش ماشینم خراب شد زنگ زده پیام داده ب همسرم ک ماشین منو درست نکنه ک مبادا من باهاش بیوفتم تو خیابون و زندگیم رو تباه کنم 

حتی پیشنهاد داده بود ماشین و طلاهای منو بفروشه و تو ساخت و ساز با برادرش شریک بشه 

اخه مشکل اینحاس میره ب شوهرمم میگه ، چن روز پیش ماشینم خراب شد زنگ زده پیام داده ب همسرم ک ماشین منو ...

یعنی چی آخه؟😡شرمنده ولی از دستت عصبانی شدم،آخه چرا چیزی نمیگی؟مگه زبون نداری تو دختر

اخه مشکل اینحاس میره ب شوهرمم میگه ، چن روز پیش ماشینم خراب شد زنگ زده پیام داده ب همسرم ک ماشین منو ...

چه پرو 

اصلا وابدا 

پولتو و طلاتو ندی دسته این خانواده 

انگار بهت حسادت میکنه دلش میخواد صفر بشی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.