2777
2789
عنوان

ادم لا.شی

194 بازدید | 29 پست

من از یه ادم ل اش ی دختر باز خوشم اومده روش کراش دارم حتی وقتی بهش اعتراف کردم گفتم تو نمیتونی با من باشی من ادمیم که از طرفم ر.ا.ب.طه میخام به نظرتون اگه صادقانه این فردو دوست داشته باشم و علاقمو بهش نشون بدم کاری کنم بهم اعتماد کنه عاشقم شه ادم میشه؟ 

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نظر شخصی من هست 

به نظر من ذات آدم درست نمیشه

شاید هم درست بشه ،ولی این نظر من بود

بگذریم ....خبری نیست...                                                  بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید.                  دلم میگیره از چیز هایی که یادمه 🙂

نه
فقط بهت اسیب میرسونه
تازه  خودش گفته نمیتونی با من باشی
خدا بهت رحم کرده
وگرنه بهت اسیبشو میزد و میرفت...
رهاش کن
درست بشو نیست

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

آره

بعدشم هزار تا بیماری بهت میده و خوش و خرم کنار هم زندگی میکنید

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

بله امکان داره ولی خب طرف باید درکت کنه بعضیااا درکشو دارن بعضیاا ندارن نامزد خواهر منم همینجور دختر باز بوده و لاششی والان اصلا هرز نمیپره بستگی دارع

فقط خداااا     آقایون درخواست دوستی ندیدن لطفااا