ala89 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 78 عنوان با شرایط بد خونوادگی چطوری درس بخونم ؟ 965 بازدید | 42 پست پشت کنکورم ولی شرایط خانوادگی ام برای درس خوندن مساعد نیست و عاشق درس خوندم چیکار کنم ؟ 1402/10/18 | 19:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gjtlsnd عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2887 کسی که عاشق درس خوندن باشه اینجوری بهانه نمیاره 울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و تو خواهی خندید در جایی که قبلاً گریه کَرده بودی :)))
تیساپه عضویت: 1401/02/24 تعداد پست: 7107 بی خیال شو و ذهنت رو درگیرشون نکن .منم بیست شال پیش شرایط تو رو داشتم گند زدن به کنکورم و روانم .اهمیت نده اونها اگه فهم و درک داشتن شرایطت رو می فهمیدن دست از بچه بازی برمیداشتن
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 11945 اومم دعوا میکنن؟من خودم بخاطر ابجی کوچیکم ک اعصاب و روان نذاشته برام شبا میخونم صبا میخوابم مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
hdjufjgfgi عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 2658 اصلا خونه نموندیرو کتاب خونه رشتت چیه؟ همه چی از دور قشنگنه پس بزار همون دور بمونه .....
ala89 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 78 اصلا خونه نموندیرو کتاب خونه رشتت چیه؟ رشته تجربی ام اجازه کتاب خونه رفتن بهم نمیدن
ala89 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 78 کسی که عاشق درس خوندن باشه اینجوری بهانه نمیاره بهانه نمیارم میخونم ولی احساس میکنم شاید کیفیت کافی نداشته باشه
ala89 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 78 وضعیت غذایت خوبه؟ خوبه خداروشکر ادم بد غذایی نیستم هرچی باشه میخورم برام مهم نیست
ala89 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 78 بی خیال شو و ذهنت رو درگیرشون نکن .منم بیست شال پیش شرایط تو رو داشتم گند زدن به کنکورم و روان ... واقعا 💔
hdjufjgfgi عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 2658 رشته تجربی ام اجازه کتاب خونه رفتن بهم نمیدن را آخه اینجور که سخته منم شرایط خونمون اوکی نبود میرفتم کتاب خونه همه چی از دور قشنگنه پس بزار همون دور بمونه .....
ala89 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 78 اومم دعوا میکنن؟ من خودم بخاطر ابجی کوچیکم ک اعصاب و روان نذاشته برام شبا میخونم صبا میخوابم شاید باورت نشه ولی اجازه شب بیدار موندن ندارم چند بار این کارو کردم حسابی باهام برخورد شد .اجازه نمیدن .
ala89 مدیر استارتر عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 78 را آخه اینجور که سخته منم شرایط خونمون اوکی نبود میرفتم کتاب خونه خوشبحالت با کلی التماس و دعوا و جیغ و داد هم راضی نمیشن میگن برات اتفاق بد میفته از این خونواده های فوق سخت گیرن
hdjufjgfgi عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 2658 خوشبحالت با کلی التماس و دعوا و جیغ و داد هم راضی نمیشن میگن برات اتفاق بد میفته از این خونوا ... حقیقتش منم چون وسیله نداشتیم خیلی عذاب کشیدم اکثر اوقات نمی تونستم بخونم ولی دیگه خداروشکر همه کمشک نتیجه ی دلخواهم رو داد همه چی از دور قشنگنه پس بزار همون دور بمونه .....
hdjufjgfgi عضویت: 1402/07/28 تعداد پست: 2658 حقیقتش منم چون وسیله نداشتیم خیلی عذاب کشیدم اکثر اوقات نمی تونستم بخونم ولی دیگه خداروشکر همه کمشک ... وسیله برای رفتن به کتاب خونه همه چی از دور قشنگنه پس بزار همون دور بمونه .....