2777
2789
می تونی پشت بوم و امادخ کنی؟  یا تو اتاقا فن بزنی صدا رو بگیره  یا گوش گیر مطالعه  ...

مشاور دارم 

پشت بوم نمیشه چون همسایه هامون فضولی 

هوا سرده نمیتونم تابستون میزدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوادت اینقدر یخت گیرن فردا یه رشته خوب قبول شدی یه شهر دیگه میخوای چیکار کنی پس دختر🤦‍♀️💔

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

خدا کمکت کنه  منکه نتونستم . خانواده م تا ابد مقصر خراب کردن اینده ی منن بهترین معدل تجربی رو ...

چطوریه واقعا به خدا من تو حکمت خدا موندم دختر دوست خالم  معدلش ۱۳ ۱۴ بود دبیرستان زد خوند پزشکی قبول شد الان یکی از بهترین دکترای متخصص شهره هی خدا🙂💔

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

یعنی چی با درس خوندنت موافقن؟؟؟ آخه اگه موافق باشن با میگن برو کتاب خونه یا شرایط خونه رو برات فراهم ...

میگن موافقیم ولی پول کتاب و اینا رو نمیدن آزمون م به زور ثبت‌نام م کردن البته با با پول تو جیبیم میدمش

کتابخونه هم نمیزارن چون سخت گیرن 

شرایط خونه هم بده

اما منم نمیتونم دست بکشم عاشق درس خوندم صفحات جزوه ام جای خیس اشکه 

خونواده ام قانون مند حسابین 

بیشتر از ساعت یک نمیشه بیدار بمونن باهام دعوا میکنن

خدا کمکت کنه  منکه نتونستم . خانواده م تا ابد مقصر خراب کردن اینده ی منن بهترین معدل تجربی رو ...

منم همینطورم منم بهترین معدل رو داشتم نفر یک منطقه بودم از دبستان 

میگن موافقیم ولی پول کتاب و اینا رو نمیدن آزمون م به زور ثبت‌نام م کردن البته با با پول تو جیبیم مید ...

وای چه وحشتناکککک خدا بهت صبر بده عزیزم اینطوریش رو ندیده بودم واقعا😢💔🤦‍♀️

وای چه وحشتناکککک خدا بهت صبر بده عزیزم اینطوریش رو ندیده بودم واقعا😢💔🤦‍♀️

تازه بدی ماجرا اینه که داخل ایام امتحان نهایی باهم دعوا کردن به زد و خورد رسید و من همه رو دیدم کلی وزن کم کردم 

همه میگن برو دانشگاه آزاد ولی من عاشق رشته مم و درسخوندنم 

معلم خصوصیم میگه سه تا از شاگردام پزشکی میاوردن از نظر من یکیش تو بودی نمیدونم چرا ول کردی ولی اون شرایط منو نمیدونه 

چطوریه واقعا به خدا من تو حکمت خدا موندم دختر دوست خالم  معدلش ۱۳ ۱۴ بود دبیرستان زد خوند پزشکی ...

شووووخی میکنییییی 

اخه چطوری 

بخدا بهترین نمرات کتبی رو داشتم 

معدلمم ۱۸ 

رتبه م ۳۴ هزار شد دیگه کنکور ندادم 

منم همینطورم منم بهترین معدل رو داشتم نفر یک منطقه بودم از دبستان 

بعد ازدواج کردم شوهرم فرستادم ب زور علمی کاربردی زبان خوندم ولی واقعا اعصاب درس رو ندارم دیگه نابود شدم 

کل دبیرستان مامانم ازینکه میخواست ازدواج کنه مارو سد راهش میدید روانی شده بود . خواهرمم خودکشی کرد . بدترین دوران زندگیم بود 

از معلما و دوستات میتونی کتاب بگیری 

همیشه یکسری موانع در رسیدن به هدف برای همه وجود داره فقط شما نیستی قبل از درس چند دقیقه مدیتیشن کن. این چیزها میگذره ولی نباید باعث بشه شما به هدفتون نرسید

مشاور دارم  پشت بوم نمیشه چون همسایه هامون فضولی  هوا سرده نمیتونم تابستون میزدم

فن نصب کن خیلی خوبه هیچ صدایی دیگه نمیاد 

می تونی هم به پنچره نصب کنی هم زمینی بگیری 

مشاورت چی میگه؟

شووووخی میکنییییی  اخه چطوری  بخدا بهترین نمرات کتبی رو داشتم  معدلمم ۱۸  رت ...

شده دیگه برای کنکورش خوند واقعا