هر کسی اطلاعاتی در زمینه پریود شدن و بلوغ بچه های زیر ۱۷ سال داره اینجا با من به اشتراک بگذاره مطمئنم تعدادمون زیاد فقط باید همو پیدا کنیم و بهم کمک کنیم .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر زیر ۱۷ پریود شدن باز قدشون کوتاه بود باید سعی کنید چیزایی که باعث میشه قد بلند شه ورزشای کششی انجام بدن چون معمولا تا ۱۶ ۱۷ سالگی بیشتر قد نمیکشن صفحه رشد بسته میشه
اگه دختر متولد ۹۰ به بعد داری در حال بلوغ یا پریود شده و اطرافیان میگن قد میکشه. بدون که نهایتا ۷ سا ...
خب چیکار کنیم؟!
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
قبل از پریود باید به داد بچه ها برسیم با مراجعه به متخصص غدد .با دادن مکمل .متوسفانه بعد از پریود قد نمیکشن و این بلور غلط که بلند میشن مال نسل ما دهه شصتی ها بود نه دهه نودی های الان