2777
2789

مامانم امروز mriتزریقی داد 

وکتر دید گفت یه توده تو مننژیون هست ولی اصلا خطرناک نیست ممکنه همه داشته باشن متوجه نشن

نیاز به هیچی نداره ولی باز عکس گرارششو ک تحویل گرقتی بفرست برام

یعنی دیگ نگران نباشم؟زندگیم یک ماهه سیاه شدهههه

اگه چیز خطر ناکی بود دکتر بخیالش نمیشد 

یکبار ما رفته بودیم رادیو لوژی بعد یه آقای اومده بود قبلا مثل اینکه سرطان داشته و دکترا تازه فهمیده بود بعد منشی به آقاهه گفت ازمایشت خوبه مشکلی ندارع 

بعدش به آقاعه گفت ما یه طرح 20درصد تخفیف گذاشتیم واسه بیمارامون میشه شماره برادر یا پسرتون رو بدین که ما تماس بگیریم اگه مایل بودن بیان چکاپ 

اقاعه هم شماره برادرشو داد بعد از اینکه مرده رفت منشی زنگ به برادرش و جریان رو واسش توضیح داد و.......

از اون جایی هم که من میدونم واسه انواع تومور یکبار بعد از ازمایش اول دوباره ازمایش مینوسن بعدش شش ماه بعد و وقتی خیالشون راحت شد 

بسته به سن بیمار هر دوسال یا پنج سال دوباره باید چکاب کنند

ان شالله که بلا از مادرت به دوره اسی جان

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

منم پدرم تومور مغزی داره شکر خدا خوش خیم بود عملش کردن ولی نتونستن ریش کنش کنن تومورو هنوز تو سرشه. دارو استفاده میکنه 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.